Galatasaray'ın oyuncusu Olimpiu Morutan Pisa'ya transfer oldu

02.08.2022 - 19:30 | Son Güncellenme: 03.08.2022 - 08:43

Galatasaray Transfer Haberleri: Süper Lig ekibi Galatasaray'ın genç oyuncusu Olimpiu Morutan, İtalya Serie B takımı Pisa'ya kiralık olarak gidiyor. İşte detaylar...

Galatasaray'ın oyuncusu Olimpiu Morutan Pisa'ya transfer oldu

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray, takımda gelecek sezon planlamasında olmayan isimlerle yollarını ayırmaya devam ediyor. Cimbom, genç oyuncu Olimpiu Morutan'ı ise İtalya Serie B ekibi Pisa'ya kiralık olarak gönderiyor. İşte detaylar...

Serie B ekibine kiralandı

Di Marzio'nun haberine göre, İtalya Serie B ekibi Pisa, Morutan'ı kiraladı. Morutan yarın İtalya'ya gidiyor. İtalyan ekibi satın alma opsiyonu ile genç oyuncunu kiralık olarak kadrosuna kattı.

Süper Lig'den 3 talibi vardı

Sivasspor'un dışında Morutan ile Süper Lig'den VavaCars Fatih Karagümrük ve Kasımpaşa da ilgilenmişti. Yaşanan bu gelişmeler sonrası Pisa, Morutan'a talip oldu. İtalyan ekibi kiralık olarak kadrosuna kattı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray transferi bitirdi! İstanbul'a geliyor
Habere Git

33 MAÇTA 3 GOL, 5 ASİST

Geçtiğimi sezon Romanya'nın FCSB takımından Galatasaray'a 4.1 milyon avro bedelle transfer edilen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, sarı kırmızılı takımda 33 resmi maça çıktı. 3 gol atan Morutan, 5 kez de asist yaptı.

Okan Buruk: Oynamaya ihtiyacı var

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-0 kazanılan Sigma Olomouc karşılaşması sonrası transfer için "Morutan bizim için önemli bir oyuncu ve yatırım. Oynamaya ihtiyacı var. Oynarsa, belki yine güçlü bir şekilde geri dönecektir. Onun için de kiralık düşüncemiz var. Sivasspor'un bir ilgisi var ona." ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler