Morgan de Sanctis, Olimpiu Morutan'ı Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
26.03.2023 - 23:28 | Son Güncellenme: 26.03.2023 - 23:36

Galatasaray'ın eski kalecisi Morgan de Sanctis, sportif direktör olarak görev yaptığı Salernitana'ya Pisa'da forma giyen Olimpiu Morutan'ı transfer etmek istiyor. Detaylar...

Morgan de Sanctis, Olimpiu Morutan'ı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz Serie B takımı Pisa'ya kiraladığı Olimpiu Morutan, gösterdiği performans sonrası Serie A ekiplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Genç oyuncuyu Salernitana, göze kestirdi. Detaylar...

Milli takımda asist yaptı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri I Grubu'nda mücadele eden Romanya, kendi sahasında Andorra'yı 2-0 yendi. Karşılaşmada bonservisi Galatasaray'da olan Morutan, bir asist yaptı.

Olimpiu Morutan'a talip oldu

İtalyan yayın organı TuttoSalernitana'nın haberine göre; Bir dönem Galatasaray'ın kalesini koruyan Morgan de Sanctis, sportif direktör olarak görev yaptığı Salernitana'ya yeni sezonda yapacağı transferleri belirledi. Listenin başına ise Serie B ekibi Pisa'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken  Olimpiu Morutan'u eklediği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Bakü’de kazanan Galatasaray, kazanan dostluk!
Habere Git

Öncelik Pisa'nın

Galatasaray'ın Steaua Bükreş'ten 3.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Olimpiu Morutan'ın satın alma opsiyonu ise Serie B ekibi Pisa'da bulunuyor.  İtalyan ekibinden 300 bin euro kiralama ücreti alan Galatasaray, Rumen oyuncunun satın alma opsiyonu da 5.5 milyon euro olarak belirlendi.

İtalya Serie B'de mücadele eden Pisa, sezon sonunda Serie A'ya yükselmeyi başarırsa satın alma opsiyonu zorunlu hale gelecek.

13 gole katkı sağladı

Pisa formasını bu sezon 28 maçta giyen Rumen oyuncu, 6 gol atarken, 7 kez de asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler