Olimpiyat kodrosunda yoktu: Simge Aköz'ün sevgilisinden paylaşım geldi

Aleyna Gürgen
09.07.2024 - 10:14 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 10:30

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kadrosunda Simge Aköz'ün yer almamasının ardından Berkay Ateş bir paylaşımda bulundu.

Olimpiyat kodrosunda yoktu: Simge Aköz'ün sevgilisinden paylaşım geldi

Filenin Sultanları bu yaz Milletler Ligi'nin ardından olimpiyatlarda da ter dökecek. Türkiye Voleybol Federasyonu'nun açıkladığı Paris kadrosunda yer almayan Simge Aköz'ün oyuncu sevgilisi Berkay Ateş ise Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile gündeme geldi.

"Bu kadar emeğin ardından..."

Berkay Ateş, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kadrosunda yer almayan Simge Aköz'ün Instagram'daki açıklamasını kendi hesabından paylaşarak şunları söyledi: "Bu kadar yılın, bu kadar emeğin ardından ve böyle bir sezonun sonunda..."

Simge Aköz 7 yıl sonra ilk kez yok

Milli libero Simge Aköz bu yıl Paris Olimpiyat Oyunları'nda yer almayacak. Eczacıbaşı oyuncusu 7 yılın ardından ilk kez resmi bir organizasyonda milli takım forması giymeyecek.

İlgini Çekebilir
Zehra Güneş'in doğum günü kutlaması akılları karıştırdı: Hande Baladın...
Habere Git

"Paris Olimpiyatları için hazır hissettiğim bir dönemde..."

Simge Aköz, TVF tarafından yapılan kadro açıklamasının ardından Instagram hesabından yaptığı ve Berkay Ateş'in de paylaştığı açıklamada ise şunları söyledi: "Herkese merhaba, 2017 yılından itibaren Ay-Yıldızlı formayı her daim büyük bir gurur ve aidiyetle temsil etmiş bir sporcu olarak, mücadele ettigimiz sayısız turnuva ve kazandığımız madalyaların yanı sıra 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda yükseltmiş olduğumuz çıtayı daha da yukarıya taşımak ve 2024 Paris Olimpiyatları’nda ülkemizi büyük başarılarla gururlandırabilmek en büyük motivasyonum ve hayalimdi. Fakat, teknik ekibimizin aldığı kararlar neticesinde kadroda yer alamayacağımı üzülerek belirtmek durumundayım.

Sultanlar Ligi ve Milletler Ligi’nin ardından, kendimi hem fiziksel hem de mental olarak Paris Olimpiyatları için hazır hissettiğim bir dönemde, milli formamızı olimpiyat sahnesinde ikinci kez taşımayı çok istesem de teknik ekibimizin aldığı karara saygı duyuyorum.

Olimpiyatlarda canım takım arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum. Gönül isterdi ki ortak hayallerimizi birlikte gerçekleştirelim ama sizlere olan inancım ve güvenim tam. Bu büyük organizasyonda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğinize ve bizlere gurur yaşatacağınıza eminim. Kalbim sizinle…"

Filenin Sultanları'nın olimpiyat kadrosu nasıl?

Türkiye Voleybol Federasyonu,  Milli Kadın Voleybol Takımımızın, Paris Olimpiyat Oyunları kadrosunda yer alacak isimleri açıkladı. Duyurulan kadro ise şu şekilde:

Pasörler: Cansu Özbay, Elif Şahin

Smaçörler: Ebrar Karakurt, Hande Baladın, Meliha Diken, Tuğba İvegin, Derya Cebecioğlu

Orta Oyuncular: Eda Erdem Dündar (Kaptan), Zehra Güneş, Aslı Kalaç

Pasör Çaprazı: Melissa Vargas

Libero: Gizem Örge

+1 Oyuncu: Beyza Arıcı


Filenin Sultanları'nın açıklanan kadrosunda Simge Aköz, İlkin Aydın ve Ayça Aykaç yer almadı.

Senin için hazırladığımız haberler