Olimpiyat Oyunları'nın en takipçili voleybolcuları açıklandı: Zehra Güneş zirvede

Aleyna Gürgen
25.07.2024 - 09:53 | Son Güncellenme: 25.07.2024 - 10:05

Volleyball World, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda en çok takipçisi bulunan kadın voleybolcuları paylaştı. 8 kişilik paylaşımda Filenin Sultanları'ndan 5 isim yer aldı.

Olimpiyat Oyunları'nın en takipçili voleybolcuları açıklandı: Zehra Güneş zirvede

Volleyball World'ün yeni Instagram paylaşımı dikkat çekti. Olimpiyatlarda forma giyecek kadın voleybolcuların takipçilerine yer verilen posta Filenin Sultanları damga vurdu.

Güneş, Vargas ve Karakurt zirvede yer aldı

Paylaşılan listede en çok takipçisi bulunan ilk 3 kadın voleybolcu da Türkiye A Milli Takımı'ndan. Zehra Güneş, Instagram hesabındaki 3,99 milyon takipçisi ile listede zirvede yer alırken Güneş'i 1,64 milyon takipçi ile Melissa Vargas ve 1,62 milyon ile Ebrar Karakurt takip etti.

Brezilyalı voleybolcular da listede

İlk üçte Türk voleybolcuların yer aldığı listede Brezilya'dan da üç voleybolcu yer aldı. Geçtiğimiz haftalarda VakıfBank'tan İtalya'ya transfer olan Gabi Guimaraes'in 1,41 milyon takipçi ile dördüncü sırada yer aldığı listede 1,29 milyon ile Rosamaria Montibeller beşinci, 1,19 milyonla ise Thaisa Daher altıncı oldu.

İlgini Çekebilir
Daniele Santarelli: Benim Türkiye'm biraz...
Habere Git

Baladın ve Erdem kaçıncı sırada?

Paylaşımda yer alan diğer iki isim de yine Filenin Sultanları'ndan geldi. Hande Baladın 1,13 milyon takipçisi ile yedinci, Eda Erdem Dündar ise 1,04 milyon ile sekizinci sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler