Olimpiyatlardaki performansı alay konusu olmuştu: Raygun'dan internet itirafı geldi

05.09.2024 - 12:12 | Son Güncellenme: 05.09.2024 - 12:31

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden Avustralyalı break dansçı Rachael Gunn yeni açıklamalarında internetten uzak kalmak durumda kaldığını belirtti.

Olimpiyatlardaki performansı alay konusu olmuştu: Raygun'dan internet itirafı geldi

AJANSSPOR - HABER

Paris 2024'te break dans branşında mücadele eden Avustralyalı sporcu Rachael Gunn sosyal medyada viral olmuştu. Dansı, kullanıcılar tarafından alay konusu olan Gunn yeni açıklamalarında internette yaşananlardan bahsetti.

Paris'te break dans tartışması yaşandı

Break dansın Paris 2024'teki branşlar arasında yer alması sosyal medyada tartışma yarattı. Break dansın bir spor olmadığını öne süren bazı kullanıcılar bu branşın olimpiyatlarda yer almasını eleştirdi. Ayrıca Paris 2024'teki break dans performansları da sosyal medyada gündem oldu.

Raygun olimpiyatların ardından ilk kez konuştu

Videoları internette viral olan isimlerden biri ise 'Raygun' takma adıyla da bilinen Avustralyalı sporcu Rachael Gunn'a aitti. Gunn dansındaki alışmadık tarzı ile internet kullanıcılarının dikkatini çekti. Sosyal medyada Avustralyalı sporcunun dansını alaya alan onlarca paylaşım yapıldı. Raygun ise Paris 2024'te yaşananların ardından ilk kez konuştu. The Project için açıklamalarda bulunan Raygun şunları söyledi: "Turumu bitirir bitirmez Avustralya Olimpiyat Komitesi'ndeki medya için iletişimde olduğun kişi bana 'Sosyal medyada şu anda bir fırtına kopuyor, bu yüzden sosyal medyadan biraz uzak kalmak isteyebilirsin.' dedi."

İlgini Çekebilir
Milli sporcu Busenaz Sürmeneli trafikte tokatlı saldırıya uğradı
Habere Git

"Aman Tanrım, neler oldu?"

Kendisi ile iletişime geçen Avustralya Olimpiyat Komitesi yetkilisinin ne demek istediğini tam anlamadığını belirten Rachael Gunn ayrıca "Olanların boyutunu anlamadım ve sonra bazı yorumlara göz attım. 'Aman Tanrım' dedim ve içimden kötü bir his oluştu. 'Aman Tanrım, neler oldu?' diye düşündüm." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler