Ölüm döşeğinde olsa bile Fenerbahçe! 'Son gülen iyi gülecek'

28.12.2020 - 17:10 | Son Güncellenme: 28.12.2020 - 17:13

Fenerbahçeli futbolculara Başakşehir maçı öncesi 65 yaşındaki İbrahim Eyin'in koronavirüs tedavisi sırasında oksijen desteği alırken sarı lacivertli takımı desteklediği video izletildi. 4-1 kazanılan maçın ardından Sportif Direktör Emre Belözoğlu, Eyin'i görüntülü olarak arayarak teşekkür ederken 'Son gülen iyi gülecek' dedi.

Ölüm döşeğinde olsa bile Fenerbahçe! 'Son gülen iyi gülecek'

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe sevgisi sınır tanımıyor. 65 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı İbrahim Eyin'in koronovirüs tedavisinde oksijen desteği alırken takımını izlediği görüntüsü sosyal medyaya düştü.

Bu İbrahim Eyin'in hastane odasında Fenerbahçe ile ilgili ilk görüntüleri değildi. 2007 yılında da yoğun bakıma alınan İbrahim Eyin, o zaman hastane odasını Fenerbahçe bayrakları ile donatmıştı.

Fenerbahçeli futbolcuları motive etti

Eyin'in görüntüleri Başakşehir  maçı öncesinde sarı lacivertli futbolculara izlettirildi. Sportif Direktör Emre Belözoğlu, “Sizlere her şartta destek olmak isteyen ve sizden hayata bağlanma gücünü bekleyen insanlar var lütfen unutmayın arkadaşlar” mesajını futbolculara gönderdi.

Fenerbahçe maçı 4-1 kazandıktan sonra Emre Belözoğlu, İbrahim Eyin'i görüntülü olarak arayarak teşekkür etti. Emre Belözoğlu ile İbrahim Eyin arasında şu konuşma geçti:

Belözoğlu: Seni gördük bizler iyi olduk, senin videonu izlettik takım motive oldu. İnşallah bir an önce hastalığını yen, normal yere çık ondan sonra da takımı gel birebir sen motive et. Biz yapamıyoruz. Sen motive ettin.
Eyin: Sen bu işin penceresisin.
Belözoğu: Allah razı olsun.
Eyin: Çok şükür daha iyiyim burada, inşallah Fenerbahçe’ye kavuşacağım.
Belözoğu: Yapabileceğimiz ne varsa yaparız bunu bilmeni isterim.
Eyin: Teşekkür ederim, beni üzmeyin yeter.
Belözoğu: En büyük arzumuz hem seni hem de bütün Fenerbahçelileri üzmemek.
Taraftar: Biz yenildikçe dalga geçiyorlar.
Belözoğu: Allah’ın izniyle son gülen iyi gülecek.

Senin için hazırladığımız haberler