Ölüm tehditleri almıştı! Zaniolo'dan açıklama...

İsa Kethüda
23.09.2023 - 10:18 | Son Güncellenme: 23.09.2023 - 10:35

Galatasaray'dan Premier Lig temsilcisi Aston Villa'ya transfer olan İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo, aldığı ölüm tehditleriyle ilgili açıklama yaptı...

Ölüm tehditleri almıştı! Zaniolo'dan açıklama...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'dan Premier Lig kulübü Aston Villa'ya transfer olan Nicolo Zaniolo, gündeme dair açıklamalarda bulundu. İtalyan yıldız, Roma'da forma giyerken aldığı ölüm tehditleri ve teknik direktör Jose Mourinho hakkında da konuştu.

"Bu sezon kolay olmayacak"

Daily Mail'e konuşan Zaniolo, "Bu sezon kolay olmayacak çünkü çok organize ve iyi takımlar var. Deplasmanda oynamak her zaman zordur ama biz de mükemmel bir takımız. Bu sezon elimizden geleni yaparsak taraftarlarımızı çok mutlu edebiliriz" dedi.

"Ben aile meselelerini gizli tutmayı tercih ederim"

Roma'da forma giyerken aldığı ölüm tehditleri ile ilgili sözlerine devam eden Zaniolo, "Hayatta her zaman zor anlar olacaktır ve yakınlarınızla bir arada kalmak, birbirinize güç vermek çok önemli. Ben aile meselelerini gizli tutmayı tercih ederim.

İlgini Çekebilir
Haydi Filenin Sultanları, olimpiyatlar için!
Habere Git

Ölüm tehditleri almıştı

O dönemde aldığım ölüm tehditleri ile ilgili konuşmayacağım. Roma'da harika günler geçirdim ancak her şeyin bir başlangıcı ve bir bitişi vardır. Ne yazık ki ocak ayında ayrılmak zorunda kaldım. Roma taraftarları için en iyisini diliyorum. Roma'nın renklerini çok sevdim ama artık Aston Villa'dayım ve kendimi iyi hissediyorum. Milli Takım'a geri döndüm bundan dolayı da mutluyum" şeklinde konuştu.

"Mourinho harika bir insan"

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho ile olan ilişkisinden bahseden İtalyan yıldız, "Mourinho harika bir insan. Ona çok saygı duyuyorum. Bana çok şey öğretti. Bana güvendiği için ona her zaman teşekkür etmeliyim. Ara sıras konuşuyoruz ve hala iletişim halindeyiz" diyerek sözlerini tamamladı. 

Bilindiği üzere Sarı-Kırmızılı kulüp, Zaniolo'nun şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiralandığı açıklamıştı. Buna göre Aston Villa'nın, 5 milyon Euro kiralama ücretinin yanı sıra maksimum 1 milyon 375 bin Euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyeceği aktarıldı.

İlgini Çekebilir
Oyundan çıkınca tepki göstermişti! Kanarya'da Batshuayi gelişmesi!
Habere Git

Zaniolo'nun satın alma opsiyonunun 22 milyon 500 bin Euro olduğu, buna ek olarak anlaşmada 15 milyon 500 bin Euro şarta bağlı bonuslar bulunduğu kaydedildi.

Öte yandan, transferin gerçekleşmesi durumunda sonraki satıştan Galatasaray'ın satış bedeli karının yüzde 10'unu elde edeceği duyuruldu.

Senin için hazırladığımız haberler