Fenerbahçe maçı sonrası, Olympiakos Başkanı'ndan ağır tahrik

Orhan Gülek
30.09.2021 - 23:15 | Son Güncellenme: 30.09.2021 - 23:37

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos'a sahasında 3-0 mağlup olması sonrası Olympiakos'un sahibi Vangelis Marinakis skandal açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe maçı sonrası, Olympiakos Başkanı'ndan ağır tahrik

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında temslicimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos'a 3-0 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Olympiakos kulübünün sahibi Vangelis Marikanis skandal açıklamalarda bulundu.

Marinakis skandal açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Oyuncularıma 'bu akşam burada kazanırsanız efsane olursunuz' dedim"

"İstanbul'da, kendi şehrimizde böyle bir galibiyet elde etmek çok önemliydi. Bizim için çok anlamlı bir zaferdi. Bu zafer bana 2012'de İstanbul'da EuroLeague şampiyonu olduğumuz geceyi hatırlattı. Çocuklara da soyunma odasında söyledim. Bu akşam burada kazanırsanız efsane olursunuz. Bu galibiyet çok büyüktü. Bu zaferimiz tüm Yunanistan'a armağan olsun."

"Olympiakos hep böyle olmalı"

"Bu sonuçtan ötürü çok mutluyuz. Oyuncularıma, antrenörlerime, teknik direktörüme teşekkür ediyorum. Çok çalıştık. Olympiakos hep böyle olmalı ve yıllar boyunca da başarılı olmalı. Bugün sonuna kadar eğleneceğiz ama yarın Panathinaikos maçı için hazırlanmaya başlayacağız. Hepimiz birlik olalım ve o maçı da kazanalım."

"Bu zaferi şehrimizdeki tüm Yunan halkına adıyorum"

"Durmak yok. Zor zamanlarda hayaller kurarsın. Bu sonucu, bizi eleştiren basın görsün. İyi oyuncularım, iyi antrenörlerim ve herkesin yanında olan, sorun çözen yönetimimim var. Olympiakos'u Avrupa'da mümkün olduğunca yukarı çıkarmaya ve büyük hayaller kurmaya devam edeceğiz. Bu zaferi şehrimizdeki tüm Yunan halkına adıyorum."

Senin için hazırladığımız haberler