Olympiakos, Fenerbahçe'nin hem elindekini transfer ediyor hem istediğini!

Burak Alaca
18.04.2024 - 14:06 | Son Güncellenme: 18.04.2024 - 14:51

EuroLeague'in Yunan ekibi Olympiakos transfer dönemi henüz başlamadan temsilcimiz Fenerbahçe Beko'yu yakından ilgilendiren hamlelerle imza atıyor.

Olympiakos, Fenerbahçe'nin hem elindekini transfer ediyor hem istediğini!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in köklü Yunan ekibi Olympiakos BC sezon tamamlanmadan temsilicimiz Fenerbahçe Beko'yu da yakından ilgilendiren bir transfer operasyonuna girişti.

Fenerbahçeli yıldız Olympiakos'a transfer olmak üzere

Sportando'dan İtalyan gazeteci Alessandro Maggi'nin haberine göre Olympiakos BC, Fenerbahçe forması giyen eski oyuncusu Tyler Dorsey'in transferinde imza aşamasına geldi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi devam etmesine rağmen ayrılıyor

28 yaşındaki Yunan pasaportlu Amerikan guardın, Fenerbahçe ile sözleşmesi 2024-2025 sezonunun sonunda bitse de tarafların yolları ayırmak istediği biliniyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Shane Larkin'e dev teklif!
Habere Git

İstikrarsızlığı ile akıllara kazındı

Geçen sezon şubat ayında takıma katılan Tyler Dorsey istikrarsız performansı ve o dönem takımı çalıştıran koç Dimitris Itoudis ile olan sorunları ile sık sık gündeme gelmişti. Geçtiğimiz aralık ayında takımın başına gelen koç Sarunas Jasikevicius ile beraber iyi bir başlangıç yapan 1.96'lık skorer, kısa süre sonra tekrardan form düşüklüğü yaşadı.

Fenerbahçe transfer etmek istedi Olympiakos kaptı

Öte yandan İtalyan gazeteci haberinde Olympiakos'un Fenerbahçe ile de adı son dönemde sıklıkla anılan Zalgiris Kaunas'ın oyun kurucusu Keenan Evans ile 2 yıllık anlaşma sağladığını belirtti.

Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmedi daha düşüğüne tav oldu

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu ise paylaştığı haberde 27 yaşındaki Keenan Evans'a Fenerbahçe'nin daha yüksek bir teklifle gittiğini fakat oyuncunun Yunan ekibini seçtiğini açıkladı.

İlgini Çekebilir
İtalyan devinden Fenerbahçeli yıldıza kanca!
Habere Git

Tyler Dorsey sınıfta kaldı Keenan Evans yıldızlaştı

1.91'lik Keenan Evans bu sezon EuroLeague'de Zalgiris Kaunas forması ile çıktığı 34 maçta yakaladığı; 17.3 sayı, 3.9 asist, 2.8 ribaunt ortalamaları ile dikkat çekti.

Fenerbahçe forması ile 31 maça çıkan Dorsey ise; 8.9 sayı, 1.6 ribaunt, 1.3 asist ortalamalarının yanı sıra dengesiz form grafiği ile sınıfta kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler