Olympiakos ibreyi Süper Lig'e kırdı: "Ghezzal, N'Koudou ve Ndao..."

29.05.2021 - 20:17 | Son Güncellenme: 29.05.2021 - 21:14

Yunanistan'ın son şampiyonu Olympiakos, Beşiktaş'ta kiralık oynayan Ghezzal ve N'Koudou ile Karagümrük'ten Ndao için fırsat kolluyor. İşte detaylar...

Olympiakos ibreyi Süper Lig'e kırdı: "Ghezzal, N'Koudou ve Ndao..."

AJANSSPOR - HABER

 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Olympiakos, Türkiye'de başarılı olmuş futbolcuları izlemeye aldı. Yunanistan ekibi, ilk olarak Ndao, Ghezzal ve N'Koudou için maliyet hesabına başladı. Beşiktaş'ın İngiltere'den kiraladığı Ghezzal ve bonservisi alınan N'Koudou ile Karagümrük'te fırtınalar estiren Ndao'yu en geç 15 Haziran'a kadar bitirme niyetindeler.

Yunan ekibinde yeni sezon telaşı

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılacak Olympiakos, 20-21 Haziran'da yeşil çime çıkacak. Bu nedenle, gelecek sezon planlaması için Yunan ekibinin fazla bir zamanı yok. Yunan basınında çıkan iddialara göre, N'Koudou; Ghezzal veya Ndao'dan en az birinin transfer edilmesi isteniyor. 

Avrupalı kulüplerin gözdesi: Ndao

Henüz 24 yaşında olmasına karşın güçlü fiziği ve tekniği ile albenisini artıran Alessane Ndao, Avrupa kulüplerinin radarına girmeyi başarmıştı. Son olarak, Serie A'nın köklü kulübü Fiorentina, Senegalli için devredeydi. Bu sezon, 40 maça çıkıp 11 gol, 9 asist yapan Ndao, bu kez Yunan ekibi Olympiakos'un ilgisini çekti. Ndao'nun güncel piyasa değeri 4,5 milyon Euro bandında.

Ghezzal Beşiktaş'ta küllerinden doğdu!

İngiliz ekibi Leicester City'den kiralanan Rachid Ghezzal, Fiorentina'da geçirdiği tatsız sezondan sonra Beşiktaş'ta kendini hatırladı. Bu sezon, 35 maça çıkıp 8 gol; 18 asist yapan oyuncu kariyerinin altın çağını yaşıyor. Ghezzal'in güncel piyasa değeri 12 milyon Euro civarında. Türkiye'ye gelmeden önce bu rakam 5,5 milyon Euro seviyesindeydi.

N'Koudou da kendini hatırladı!

Olympiakos'un transfer listesinde yer alan bir başka isim de Kevin N'Koudou. 2016 yılında İngiliz kulübü Tottenham'ın 11 milyon Euro bonservisle Marsilya'dan transfer ettiği N'Koudou, sezon başında 4,5 milyon Euro'ya siyah beyazlı formayı giymişti. Bu sezon 38 maça çıkıp 8 gol, 5 asist yapan futbolcu için Olympiakos'un devrede olduğu iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler