Olympiakos'tan flaş karar! Maçlara çıkmayacaklar...

14.02.2019 - 22:27 | Son Güncellenme: 14.02.2019 - 22:27

Yunanistan Kupası’nda karşıya gelen Panathinaikos–Olympiakos derbisinde kırmızı-beyazlı ekip hakem kararlarından memnun olmadığı gerekçesiyle maçın ikinci yarısına çıkmama kararı almıştı. Yunan ekibi, flaş bir karara daha imza attı.

Olympiakos, bugün resmi bir açıklama yayınlayarak yabancı bir hakem yönetimi olmadan Panathinaikos‘a karşı hiçbir yerel müsabakaya çıkmayacakları kararını açıkladı.

Olympiacos‘un resmi açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

– Şu andan itibaren takım, yabancı hakem yönetimi olmadan Panathinaikos ile hiçbir yerel karşılaşmaya çıkmayacaktır.

– Şu andan itibaren takım, hiçbir rakibe karşı hakemler Anastopoulos, Manos ve Panagiotou tarafından yönetilen hiçbir maça çıkmayacaktır.

– Yetkililerden dün akşam oynanan maç öncesi, olası bir Panathinaikos galibiyetine ilişkin bahis oranlarındaki büyük düşüşe dair sebepleri derinlikle incelemelerini istiyoruz. İddialara göre söz konusu düşüş, Hakem Kurulu tarafından maçı hangi hakemlerin yöneteceğinin açıklanmasının bir sonucu olarak ortaya çıkmıştı.

– Şu andan itibaren teşebbüste bulunması durumunda Dimitris Giannakopoulos’un Barış ve Dostluk Salonu’na girişine hiçbir şekilde izin verilmeyecektir.

(EuroHoops)

Senin için hazırladığımız haberler