Omar Colley, Beşiktaş'tan neden ayrıldığını canlı yayında açıkladı!

04.09.2024 - 16:46 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 16:56

Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giyen ve Yunan kulübü PAOK'a transfer olan Omar Colley, transfer süreci hakkında açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

Omar Colley, Beşiktaş'tan neden ayrıldığını canlı yayında açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'tan Yunan kulübü PAOK'a transfer olan Omar Colley, transfer süreci ile ilgili Tivibu Spor'a açıklamalarda bulundu.

"Ben de Beşiktaş'tan neden ayrıldığımı kendime sordum"

"Beşiktaş'tan neden ayrıldın?" sorusuna Colley, "Ben de Beşiktaş'tan neden ayrıldığımı kendime sordum. Futbolda bazen beklemediğiniz durumlar olabilir. İlk başta planın bir parçasıydım, her maçta süre alıyordum. Sonra kulüp bazı oyuncularla yollarını ayırdı. Yine de kulüple aramda kötü şeyler yoktu. Söyleyebileceğim tek şey birlikte devam edeceğimiz gibi gözükmüyordu.

"Beşiktaş kontratımı yenileme düşünceleri olmadığını söyledi"

Çünkü sezonun başında her maçta oynamıştım. Sonra PAOK geldi, bana ilgi gösterdiler ve beni projelerinde istediklerini söylediler. Dengeleri düşünmeliydim. Sezon sonu Beşiktaş'la sözleşmem bitecekti. Kulüple görüştük ve kontratımı yenileme düşünceleri olmadığını söylediler. Ben de geleceğimi düşünmek zorundaydım. Kontratım bitecekse ve sonunda mutsuz olma ihtimalim varsa bir çözüm bulmalıydım. İki taraf da durumu iyi idare etti.

"Benim için PAOK doğru bir tercihti"

Beşiktaş'ta iyi zaman geçirdim ve iyi şekilde ayrılmak istiyordum. Üç ay içinde iki kupa kazanmak ben ve takım arkadaşlarım, herkesin üstüne düşeni yaptı. Bence kariyerimde bir sonraki aşamaya ilerlemek ve yeni serüvene atılmak için doğru zamandı. Benim için PAOK doğru bir tercihti" diye yanıt verdi.

"Geçen sezon zorlandık çünkü çok fazla hoca değiştirdik"

Geçen sezon fazla hoca değiştirdiklerini ve bu yüzden zorlandıklarını söyleyen Colley, "Geçen sezon zorlandık çünkü çok fazla hoca değiştirdik. Yeni bir hoca gelince adaptasyon süreci zordur ki birine alışamadan diğeri gelince daha zor" şeklinde konuştu.

Şubat 2024'te siyah-beyazlı takıma katılan 31 yaşındaki stoper, yaklaşık 1,5 sezonda 46 resmi maça çıkıp 8 kez fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler