Galatasaray'da Omar Elabdellaoui Sosyal Medyadan Kulüp Aradığını Açıkladı

Akın Ungan
01.09.2022 - 22:07 | Son Güncellenme: 01.09.2022 - 22:35

Galatasaray'ın sağ beki Omar Elabdellaoui, sosyal medya paylaşımında Sportif Direktör Cenk Ergün'ün kendisinden kulüp bulmasını istediğini açıkladı.

Galatasaray'da Omar Elabdellaoui Sosyal Medyadan Kulüp Aradığını Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın sağ bek rotasyonunda bulunan tecrübeli oyuncusu Omar Elabdellaoui, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Elabdellaoui, yaptığı paylaşımda Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'ün kendisinden kulüp bulmasını istediğini duyurdu.

"Gerçeği benden öğrenmenizi istedim"

Omar Elabdellaoui açıklamasına, "Sevgili Galatasaray ailem, benimle ilgili medyada çıkan haberlere inanmak yerine gerçeği benden öğrenmenizi istedim." ifadeleri ile başladı.

"Hocamız planlarının içinde olduğumu söyledikten sonra tüm teklifleri reddettik"

Omar, "Sezon öncesi menajerim, beni isteyen bazı takımların teklifleri olduğunu iletti. Hocamızla konuşup, kendisi bana planlarının içinde olduğumu söyledikten sonra menajerime diğer tüm teklifleri unutmasını ve burada kalmak ve takıma yardımcı olmak istediğimi söyledim." açıklamasını yaptı.

"Cenk Ergün bana, takım bulmam gerektiğini söyledi"

Tecrübeli futbolcu son olarak şunları kaydetti: "Sadece birkaç gün önce, transfer sezonunun kapanmasına az süre kala; Cenk Ergün bana, kulübün kendime yeni bir takım bulmamı istediğini söyledi. Ona, bunun benim için çok sürpriz olduğunu ancak kulüp böyle istiyorsa çok az bir zaman kalmasına rağmen menajerime hemen bir takım bulmasını söyleyeceğimi ilettim."

Ağustos 2020'de Olimpiakos'tan bedelsiz olarak transfer edilen Omar Elabdellaoui, Galatasaray formasıyla geçen sezon 7 karşılaşmada görev aldı. 30 yaşındaki sağ bek, 1 kez takım arkadaşlarına gol pası verirken, 2 maçta sarı kart gördü. Omar, Sarı-Kırmızılılar ile toplam 20 maça çıkarken, 1 asist yaptı ve 5 sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler