Omar Elabdellaoui: "Sörloth Bana Galatasaray'ı sordu

İsa Kethüda
11.07.2022 - 15:35 | Son Güncellenme: 11.07.2022 - 16:14

Galatasaray'ın sağ bek oyuncusu Omar Elabdellaoui, "Solbakken, Sörloth ve Botheim, Galatasaray'ın nasıl bir kulüp olduğunu bana sordu" dedi. Detaylar.

Omar Elabdellaoui: "Sörloth Bana Galatasaray'ı sordu

Galatasaray'ın Norveçli sağ bek oyuncusu Omar Elabdellaoui, TRT Spor'da gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başarılı oyuncu Solbakken, Sörloth ve Botheim hakkında da konuştu. Detaylar.

"Mental olarak çok zor bir dönemdi"

Elabdellaoui, "Mental olarak çok zor bir dönemdi. Hayal etmeye çalışabilirsiniz ama aynı durumda olmadan anlayamazsınız.

"Fatih Terim bana inandın ve destek oldu"

Fatih Terim benim için her zaman özel bir insan olacak. Kazadan önce bile bana destek oldu ve bana inandı. Birçok oyuncu için bir 'baba' figürü" dedi. 

"Marcao'nun ayrılmasına üzüldüm"

Marcao'nun ayrılığı hakkında konuşan Omar, "Çok önemli ve büyük bir oyuncu oldu. Onun içi nmutluyum ama bizim için üzgünüm diyorum. Her zaman iyi oyuncuların takımında olmasını istersin ama takım arkadaşım Galatasaray'dan sonra baişka bir yere adım attığı için onun için mutluyum. Oyuncular gelir gider tabii. Eminim ki hocamız net bir plana sahip, hangi oyunculara ihtiyaç, nasıl bir takım kuracak ve sezon başladığında da doğru takıma sahip olacağız mücadele edebilmek için" şeklinde konuştu.

"Haaland gol makinesi"

Norveçli yıldız, "Erling Haaland, Fatih Terim'in istediği dönemde Galatasaray'a gelseydi, yine büyük oyuncu olurdu. Türkiye'de bu golleri atsaydı, yine takımlar görürdü ve ilgi çekerdi. O bir gol makinesi, inanılmaz. Eminim ki Türkiye'den de Avrupa devlerine giderdi" ifadelerini kullandı. 

Solbakken & Sörloth & Botheim

Solbakken, Sörloth ve Botheim'in kendisine Galatasaray ile ilgili sorular sorduğunu söyleyen Omar Elabdellaoui, "Galatasaray'la ilgili nasıl bir kulüp diye sorular soruyorlar. Ne kadar büyük ve inanılmaz bir kulüp olduğunu anlatıyorum" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler