Omar Elabdellaoui, Türkiye'ye gelir mi?

26.05.2020 - 19:48 | Son Güncellenme: 26.05.2020 - 19:51

Omar Elabdellaoui, Türkiye'ye gelir mi?

Menajer Tekin Birinci, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. Kuze Kıbrıs'ta maçlar devam edecek mi? 21-22 takımlı lig sistemi Türkiye'ye uygun mu? Omar Elabdellaoui, Türkiye'ye gelir mi? Tekin Birinci, tüm bu soruları Spor Kazanı programında cevapladı.

Kuzey Kıbrıs'ta maçlar oynanacak mı?

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Menajer Tekin Birinci, "Kuzey Kıbrıs'ta maçlar devam edecek. Takımlar antrenmanlara başladılar. Rum tarafı ligi iptal etti. Orada süreç mahkemelere taşınacak. Küme düşme olayı kaldırıldı ve alttan 2 takım yukarı çıkarıldı. Kıbrıs burada örnek alınabilir ancak 21-22 takım bence Türkiye için fazla." şeklinde konuştu.

Omar Elabdellaoui, Türkiye'ye gelir mi?

Tekin Birinci son olarak adı Fenerbahçe ve Galatasaray'la da anılan Omar Elabdellaoui ile ilgili de konuştu. Birinci, "Olympiakos'la Türk kulüplerinin arası çok iyi. Orada oynayan bir oyuncu bizim büyük kulüplerimizde rahatlıkla oynayabilir. Olympiakos eğer oyuncuya 750.000 Euro öneriyorsa oyuncu bunu kabul etmez ve gelir Türkiye'de oynar." diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler