Omar: "Her şey daha iyi olacak"

08.01.2021 - 19:09 | Son Güncellenme: 08.01.2021 - 19:16

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Peki Norveçli futbolcunun sağlık durumu nasıl? Sağlık durumu hakkında bilgi veren Omar'ın açıklamaları şu şekilde:

Omar: "Her şey daha iyi olacak"

AJANSSPOR - HABER

Yılbaşı gecesi elinde havai fişek patlayan ve gözlerinden yaralanan Omar Elabdellaoui,  kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Norveçli futbolcu yaptığı açıklamada, "İyiyim. Dururum her gün daha iyiye gidiyor. Hayatımın bu döneminde pozitif kalmaya çalışıyorum. Aldığım desteğe ve etrafımda benimle ilgilenen insanlara güveniyorum. Onların desteğiyle gelecekte her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum"

Gelen destekler için teşekkür eden Omar, "Dürüst olmak gerekirse aldığım desteğe şükran borçluyum. Başkanımız, başkan yardımcımız, teknik direktörümüz, yardımcı antrenörlerimiz, takım arkadaşlarım, kulüp çalışanları ve tüm taraftarlara teşekkür ediyorum. Türk halkının desteğine minnettarım, benim durumumu her gün arayıp soran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya da teşekkür ederim.

"Dualarınızı eksik etmeyin"

İnanın ne kadar minnettar ve şükran dolu olduğumu anlatırken doğru kelimeleri seçmekte zorlanıyorum. Herkese teşekkür ediyorum ve şu ana kadar olduğu gibi lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Umarım gelecekte her şey iyi olacak" diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler