Omar'ın menajeri açıkladı! 'Doktorlar bile şaşırdı'

04.03.2021 - 17:39 | Son Güncellenme: 05.03.2021 - 20:13

Son dakika spor haberleri... Yılbaşında geçirdiği kazanın ardından uzun süredir formasına hasret kalan ve tedavisi devam eden Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Peki Norveçli futbolcunun sağlık durum nasıl, antrenmanlara başladı mı? İşte Omar'ın paylaştığı video...

Omar'ın menajeri açıkladı! 'Doktorlar bile şaşırdı'

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında Galatasaray’a katılan ancak yılbaşı gecesinde geçirdiği talihsiz kazanın ardından uzun süredir sahalardan uzak kalan Omar Elabdellaoui, sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

 

Paylaştığı videonun altında sağlık durumuyla ilgili bilgi verirken, iyileşme sürecinde olan ve tedavisi iyi seyreden tecrübeli futbolcu antrenman görüntüsünü de paylaştı.

'Kendimi çok daha iyi hissediyorum'

29 yaşındaki oyuncu, yaptığı paylaşımda ''Kendimi çok daha iyi hissediyorum ve her şey doğru yönde ilerliyor. Topla tekrar çalışabildiğim için çok mutluyum. Benim için hala uzun bir yol olduğu söyleniyor. Daha güçlü ve daha iyi geri dönmek için elimden gelen her şeyi yapacağım'' ifadelerini kullandı. 

 

Omar'ın paylaşımı:

Tedavi için ABD'ye gitti

Türkiye'deki tedavisi tamamlanan Norveçli futbolcu 1 ay önce taburcu edildi. Bir gözündeki sıkıntısı süren Omar için kök hücre nakli gündeme gelirken, tecrübeli futbolcu tedavisinde bir sonraki aşamaya geçmek için ABD'ye gitti.
 

'Galatasaray bu süreçte Omar'ın yanındaydı'

Omar'ın ardından tecrübeli futbolcunun menajeri Mikail Adampour da açıklamalarda bulundu. Adampour, Norveçli futbolcunun iyileşme sürecinin hızlı bir şekilde ilerlediğini kaydetti:

''Vücudu iyileşme sürecinde ona yardım ediyor. Omar hayatında hiç alkol kullanmadı ve uykusuna dikkat etti. Doktorlar bu yaralanmanın ardından iyileşme sürecinin bu kadar hızlı olmasına şaşırıyorlar. Bu bir süreç, ama her şey yolunda ilerliyor. Galatasaray bu süreçte Omar’ın hep yanında oldu''

Senin için hazırladığımız haberler