14 ay sonra sahalara dönen Elabdellaoui, yeniden Norveç Milli Takımı'nda

Orhan Gülek
15.03.2022 - 13:53 | Son Güncellenme: 15.03.2022 - 14:56

Norveç Milli Takımı'nın Slovakya ve Ermenistan ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Galatasaray'dan Elabdellaoui, Norveç Milli Takımı'na davet edildi.

14 ay sonra sahalara dönen Elabdellaoui, yeniden Norveç Milli Takımı'nda

AJANSSPOR - HABER

Norveç Milli Takımı Mart ayında oynayacağı maçlar için kadrosunu açıkladı. Galatasaraylı Omar Elabdellaoui, 14 ay sonra sahalara dönmesinin ardından yeniden Norveç Milli Takımı'na davet edildi.

Haaland ve Sander Berge de kadroya dahil edildi

Ciddi sağlık sıkıntıları yaşayan ve iyileşen Galatasaraylı Omar Elabdellaoui dışında sakatlıkları bulunan Haaland ve Sander Berge'de kadroya dahil edildi.

Elabdellaoui'nin sahalara dönmesi imkansız olarak görülüyordu

Norveç'in tüm alt yaş grubu milli takımlarında forma giydikten sonra A milli takım düzeyinde de Norveç ile 49 maça çıkan Galatasaray 'ın sağ beki Omar Elabdellaoui, geçtiğimiz yılbaşı yaşadığı talihsiz kaza sonucunda yeşil sahalardan uzak kalmıştı. Yılbaşı gecesi korkunç bir kaza geçiren Omar Elabdellaoui'nin yüzünde havai fişek patlamıştı. Adeta ölümden dönen Norveçli yıldızın bir daha sahalara dönmesi imkansız olarak görülüyordu.

 

Birçok ameliyat geçirdi

 

Norveçli yıldız, yanan göz kapaklarının estetik ameliyat ile yeniden yapıldığını, ayrıca kök hücre ve kornea nakli için operasyon geçirerek sağlığına tekrardan kavuştu.

Norveç milli takımında 50. maçına çıkacak

Norveç Milli Takımı’nın sağ beki olan oyuncunun mart ayındaki maçlar için yeniden kadroda. Norveç'te 49 maçı bulunan Omar bu periyotta sahaya çıkması halinde milli takımda 50. maçında boy göstermiş olacak.

 

Beşiktaş derbisinde çizgiden top çıkartıp kader anına imza attı

 

Öte yandan dün oynanan Galatasaray-Beşiktaş karşılaşmasına Omar Elabdellaoui damga vurdu. Necip'in kafa vuruşunu çizgiden diziyle çıkartan Omar'ın müdahalesi maçın seyrini değiştirdi. Bu müdahaleden sonra Galatasaray Kerem'le art arda fileyi havalandırdı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray borsada da kazandı! En yüksek seviye...
Habere Git

Omar Elabdellaoui, gözyaşlarını tutamamıştı

Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray'da 423 gün sonra Göztepe maçıyla sahalara geri dönen Omar Elabdellaoui, karşılaşmasının bitiş düdüğüyle birlikte gözyaşlarını tutamazken maç sonunda duygusal bir konuşma yapmıştı. Zor zamanlardan geçerek sahalara döndüğünü belirten Omar Elabdellaoui, "Çok zor zamanlardan geçtim. Zor sakatlıktı. Çok mücadele ettim. Tekrar sahalara geri dönmem, en sevdiğim şeyi yapmam gibiydi. Hayalimi ikinci kez gerçekleştirdim, futbola 2. kez geri döndüm. Bu süreçte bana yardım eden herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler