Omar'ın sağlık durumu hakkında son dakika açıklaması

02.01.2021 - 16:14 | Son Güncellenme: 03.01.2021 - 18:31

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray Takım Doktoru Yener İnce, Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui’nin sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Omar'ın sağlık durumu hakkında son dakika açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Takım Doktoru Yener İnce, Omar Elabdellaoui’nin sağlık durumu hakkında konuştu.

"Bugün bir işlem yaptık. Planlanan bir işlemdi"

İnce, "Olayın olduğu dakikada beri Omar için burada Vedat hocamız. Bugün bir işlem yaptık. Planlanan bir işlemdi. Birinci önceliğimiz Omar'ın ne zaman sahaya döneceği değil, ne zaman sağlığına kavuşacağı. Çirkin iddialar dönüyor. Yılbaşı gecesi Omar hastaneye gelmeden burada onu bekleyen ciddi bir ekip vardı.

"Sağ göz biraz daha kötü durumda"

Sağ göz biraz daha kötü durumda. Omar'ın yüzünde ikinci derece yanık var. Plastik cerrahi arkadaşlar bunun sorun olmayacağını, düzeleceğini söylediler. Onun da tedavisine başladık. Ancak göz ön planda, yüzündeki yanıkta biraz daha rahatız" dedi. 

Vedat Kaya: "Şu ana kadar bütün gelişmeler olumlu"

Omar'ın tedavi gördüğü hastanedeki doktoru Profesör Doktor Vedat Kaya ise, "Ameliyattan çıkıp açıklamaya geldik. Medikal tedaviye başladık. Yılbaşı gecesi başlamıştı ilk müdahale. Hastanın gözünün durumuna göre gerekli medikal tedaviye başladık. Bugün de daha önce planladığımız yüzey için bir müdahalede bulunduk. Bu daha önce yapmayı düşündüğümüz bir prosedürdü. Yarın sabah yeniden görüp medikal tedaviye devam etmek istiyoruz. Bundan sonra görsel rehabilitasyonu için düşündüğümüz bir adım daha var. Gidişata göre bunlar değişebilir. Şu ana kadar bütün gelişmeler olumlu. Sol gözde görme olarak artış var, sağ gözde de toparlanma var. Doku düzeyini düzeltmek için bir işlem yaptık" şeklinde konuştu. 

"Yılbaşını doktor arkadaşlarla beraber hastanede geçirdik"

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Yılbaşını doktor arkadaşlarla beraber hastanede geçirdik. Liv Hospital ve çalışanlara teşekkür ediyorum. Biraz önce sağlık bakanımız aradı. Onu da doktor bey ile görüştürdüm. 

"Fahrettin Koca'ya şahsım ve camiam adına teşekkür ediyorum"

Geniş bilgiler aldı bakanımız. Arkadaşımız servise çıktı. Sağlık durumu ile ilgili doktor bey açıklama yaptı. Ben, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya şahsım ve camiam adına teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler