Ömer Ali Şahiner: “Aykut Kocaman’ı yanlış tanıyorlar”

26.03.2021 - 13:56 | Son Güncellenme: 26.03.2021 - 13:59

Süper Lig haberleri… Medipol Başakşehir’e Konyaspor’dan transfer olan Ömer Ali Şahiner uzun süredir birlikte çalıştığı teknik direktörünü değerlendirirken ilginç ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar…

Ömer Ali Şahiner: “Aykut Kocaman’ı yanlış tanıyorlar”

AJANASPOR-HABER

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Ömer Ali Şahiner, kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan videoda açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, teknik direktör Aykut Kocaman'la ilgili yanlış bir algının hakim olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Sosyal medyanın etkisi midir bilmiyorum ama Aykut hocayı görünce şöyle bir duruyorlar, 'Hiç gülmüyor mu, hiç konuşmuyor mu?' diye soruyorlar. Tam tersine son derece iletişimi kuvvetli, sevecen ve babacan bir insan. Futbol anlamında da bana çok fazla katkısı oldu. 

"Aykut hoca anlaşılmıyor"

Dışarıdaki saygınlığı, karakteri, gelişimimize çok katkıda bulundu. Benim ve Türk futbolu için özel bir insan, yaptıkları ve yapacakları, farklı bir sistemi ve düzeni var. Bazen anlaşılmıyor, tartışılıyor ama sonunda mutlaka onun düzeni, sistemi, çalışkanlığı, bulunduğu takımları ve çalıştığı oyuncuları bir noktaya getirmiştir.

Şu anda kulübümüzün ve oyuncuların da mutlu ve memnun olduğu bir teknik adam. Geçiş dönemini biraz daha sağlıklı geçirebilirsek, önümüzdeki sezon için kulübümüzün her zaman hedefi şampiyonluğa oynayan bir takım olmak. Bunu da hoca ile birlikte tekrar yakalayacağımıza inanıyorum."  

Hedefi yeniden milli takım

Ömer Ali ayrıca, Başakşehir’deki hedefleri hakkında “Umarım sezonun geri kalanını en sağlıklı ve başarılı şekilde kapatırız ki yeni sezona daha sağlam girelim. En büyük dileğim en başarılı şekilde bu sezonu bitirebilmek. Kısa vadede en önemli hedefim ise Başakşehir'le lig şampiyonluğu ve milli takıma tekrar seçilmek olacak" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler