Ömer Ali Şahiner'den hakem Ümit Öztürk'e: İdare etmeye gelmişsin

16.04.2018 - 20:56 | Son Güncellenme: 16.04.2018 - 20:56

Ömer Ali Şahiner, golsüz sona eren Antalyaspor maçında yaşanan penaltı pozisyonuyla ilgili sert konuştu. Konyasporlu oyuncu, hakem Ümit Öztürk'e "Bugün bu maçı idare etmeye gelmişsin" dediğini ifade etti.

Ömer Ali'nin Antalyaspor maçı sonrası Konyalı gazetecilere yaptığı açıklamada şu şekilde:

"Antalya’dan alınacak bir 3 puan bizi ligde tutmaya yetecekti. Çünkü önümüzdekli maçlarda ciddi fikstür avantajımız vardı ve Kasımpaşa maçıyla birçok şeyi garantileyecektik. İlk dakikadan son dakikaya kadar her konuda, tüm istatistiklerde ve mücadelede üstün taraf bizdik. Oyunda ezici bir üstünlüğümüz vardı. Tek sıkıntımız final pasları ve girdiğimiz pozisyonları değerlendirememek. Sevindirici olan taraf 4 maçtır gol yemiyoruz. Geleceğe umutla bakma ve konsantrasyonu yüksek tutma adına yenilmemek önemli. Şimdi içeride Kasımpaşa ile kesin kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanacağımızı düşünüyoruz.

HAKEMİN YÜZÜNE 'İDARE ETMEYE GELDİN' DEDİM

Ümit Öztürk benim sevdiğim ve ligde de güvendiğim hakemlerden bir tanesi. Fakat yüzüne de söyledim, arkasından konuşmam, ‘Bugün bu maçı idare etmeye gelmişsin, kimsenin canı yanmasın ve Ümit Öztürk konuşulmasın’ dedim hakeme. Penaltı yoksa bile bana sarı kart veremezsin. Yere her düşen oyuncuya sarı kart vereceksen, sahada oyuncu kalmaz. Kaleciyle çarpıştık, hakeme itiraz etmedim ve penaltı da beklemedim. İdare etmeyin, işinizi yapın. Herkes işini yapsın, kural neyse o”

anadoludabugunspor

Senin için hazırladığımız haberler