Ömer Bayram: "En iyi kornerimi kullanamadım belki ama..."

29.09.2018 - 01:08 | Son Güncellenme: 29.09.2018 - 01:08

Galatasaray'ın sol beki Ömer Bayram, Erzurumspor maçını beIN Sports'a değerlendirdi. Ömer Bayram'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Galatasaray'ın sol beki Ömer Bayram, Erzurumspor maçını beIN Sports'a değerlendirdi. Ömer Bayram'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Atmosfer inanılmazdı. Bundan önce maçı izlemek nasip oldu, şimdi de ilk 11. İstediğimiz oyunu oynadık. Ama skor olarak istediğimiz gibi değildi, farka gidebilirdik. Akhisar’dan sonra telafi etmiş olduk. Elimden geleni yaptım. Asisti de Maicon’a verdim. En iyi kornerimi kullanamadım belki ama bazen böyle kornerlerden gol çıkıyor.

Şamiyonlar Ligi inanılmaz, herkesin hayalidir orası

Şampiyonlar Ligi'ni çok özlemiştik ve 3 puanla başladık. Takım maç günü nasıl hissediyor sorusuna Bayram, "Şampiyonlar Ligi havası zaten inanılmaz ve herkesin hayalidir. O yüzden herkese sorsan hayalin nedir diye, Şampiyonlar Ligi der. Onun havası bambaşka. Herkes ne kadar istesede daha fazla konsantre oluyor, motivasyonu daha ayrı kendine. İnanılmaz heyecan oluyor taraftarımızın önünde. Sonuçta Türkiye'yi temsil ediyoruz orada. Bu bizim için çok önemli. İnanılmaz bir organizasyon ve çok mutluyuz 3 puan aldığımız için. İnşallah devamı gelir." dedi.

Tüylerim diken diken oluyor

Takımı en çok ateşleyen en sevdiğiniz tezahürat hangisi sorusuna Bayram, "Adanmış hayatların umudu şanlı Galatasaray. İnanılmaz. Sahada ile tüylerin diken diken oluyr. Taraftar bile o tezahürata başladımı sanki tüm stat sanki söylüyor bunu. Anlatılmaz hissedilir sadece." ifadelerini kullandı

Senin için hazırladığımız haberler