Ömer Bayram iddiaları yalanladı: "Haberler tamamen..."

17.07.2020 - 21:26 | Son Güncellenme: 17.07.2020 - 21:38

Ömer Bayram iddiaları yalanladı: "Haberler tamamen..."

Galatasaray'ın sol bek oyuncusu Ömer Bayram, 6 aydır maaş alamadığı ile ilgili çıkan haberleri sosyal medya hesabından yalanladı. 

28 yaşındaki oyuncu, "Bazı medya organlarında 6 aydır maaş alamadığım yönünde yer alan haberler tamamen asılsızdır. Spor kamuoyuna saygıyla duyururum" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden Ömer Bayram; bu sezon forma giydiği 37 maçta 1 gol ve 13 asist kaydetti.

Galatasaray da açıkladı

Açıklamada, "Bazı medya organlarında yerli ve yabancı futbolcularımızın aylardır maaş alamadığı, bu bağlamda profesyonel futbolcumuz Ömer Bayram'ın da 6 aydır maaş alamadığı yönünde çıkan haberler tamamen asılsızdır. Futbolcumuz Ömer Bayram'a 9 Haziran 2020 tarihinde 400 bin TL ödeme yapılmış olup, oyuncumuzun vadesi dolup da ödenmeyen herhangi bir alacağı bulunmamaktadır.

Futbol takımımızın yerli ve yabancı neredeyse tüm oyuncuları pandemi sürecinde kulübümüze yardımcı olmak amacıyla indirim mutabakatı imzalamış olup, az sayıda yabancı oyuncu ise indirime yanaşmayıp kulübümüze haksız ihtar çekmişlerdir. Bu haksız ihtarlarla ilgili gerekli işlem hukuk içinde belirli bir zaman sürecinde yapılacaktı" ifadelerine yer verildi. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler