Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Galatasaray Maçını Değerlendirdi

Ali Bozkurt
04.01.2023 - 22:47 | Son Güncellenme: 04.01.2023 - 22:57

Galatasaray'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Ankaragücü'nde teknik direktör Ömer Erdoğan, karşılaşmadan hemen sonra açıklamalarda bulundı. İşte Detaylar...

Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Galatasaray Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 17. haftasında Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Ankaragücü'nde teknik direktör Ömer Erdoğan zorlu karşılaşmayı değerlendirdi. Erdoğan, karşılaşmada 1 puanı hak ettiklerini duyurdu. Detaylar...

''Galatasaray daha çok direkt topları kullandılar''

Ömer Erdoğan, yeterince pozisyonlara girdiğini duyurdu. Erdoğan, ''15-20 dakika oyunu tutalım dedik, 1-0'ı bulduk. Sonra hatalı goller yedik. Galatasaray daha çok direkt topları kullandılar. Yeterince pozisyona girdik. Bu kadar net pozisyona girip atamazsanız mağlup ayrılırsınız. Oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. '' ifadelerini kullandı.

''Kayserispor maçında bunu telafi edeceğiz''

Galatasaray maçını Kayserispor maçında telafi edeceklerini duyuran Erdoğan, ''Beraberliği bulmak için çok çabaladılar. Emre'nin çok net pozisyonu var. Sonlandırmada sıkıntı yaşadık. Topa sahip olan, ikili mücadele kazanan takım bizmişiz. Gelecek için umut verici. En az 1 puanı hak etmiştik. İnşallah önümüzdeki Kayserispor maçında bunu telafi edeceğiz.'' dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın gizli golcüsü Barış Alper!
Habere Git

''Biraz daha bekleseydik farklı olabilirdi''

Yedikleri gollere çare bulumadıklarını söyleyen Erdoğan, ''Ümraniye maçını bir daha izlediğimde ilk yarıda belki en domine oyunu oynadık. Oyuncularımız erken 1-0'ı bulunca geçiş golü yedik. Biraz daha bekleseydik farklı olabilirdi. Yediğimiz goller çare bulmalıyız. Takım halindeki savunmada geç kalıyoruz. Hücumda sayısal anlamda ileride kalınca savunmada eksik kalıyoruz ve sıkıntı yaşıyoruz.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler