Hatayspor'da Ömer Erdoğan, Trabzonspor yenilgisi sonrası konuştu

Orhan Gülek
18.12.2021 - 18:46 | Son Güncellenme: 18.12.2021 - 18:51

Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan Hatayspor'da Ömer Erdoğan, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Hatayspor'da Ömer Erdoğan, Trabzonspor yenilgisi sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 17. hafta mücadelesinde teknik direktör Abdullah Avcı'nın takımı Trabzonspor, Ömer Erdoğan yönetimindeki Atakaş Hatayspor'u ağırladı.

Trabzonspor Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, Trabzonspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Karşılaşma sonrası Hatayspor teknik direktör Ömer Erdoğan, açıklamalarda bulundu.

"İkinci yarı bir formasyon değişikliği yaptık"

Erdoğan "Çok fazla geriye gömüldük ve oyunun kontrolünün tamamen rakibe verirken çok temaslı oynadık. Sayısal anlamda çok olduğumuz bölgelerde bile çok rahat bir şekilde Trabzonspor'un çok rahat pas yapmasını sağladık ve devamında golü yedik ve 2-0 oldu. İkinci yarı bir formasyon değişikliği yaptık, 3 oyuncu arkadaşımızı değiştirdik. Burak'ın da sakatlanması sıkıntı yarattı. Bir de bu 3 yerli seçeneğinden dolayı fazla seçeneğimiz yoktu. Maçın ikinci yarısında net pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Uğurcan'ın çıkardığı iyi toplar da vardı." şeklinde konuştu.

Karşılaşmada hakem hatalarından da dert yanan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

 

"Nasıl değerlendiriyorlar anlamıyorum"

 

"Ben bu teknik direktörlüğe başlarken hakemle ilgili bir açıklama yapmayacağım demiştim ama gerektiriyorlar. Şimdi içeride bir daha görüntülerde izledim 2 tane verilmeyen yüzde yüz penaltımız var. Bir Edgar le'nin Mame Diouf'u düşürdüğü pozisyon, diğeri ise Denswil'in eline çarpan top. Maalesef VAR'dan verilmedi. VAR'ı da anlamak... Nasıl değerlendiriyorlar anlamıyorum. Bizim maçlarda VAR'ı hemen çağırıyorlar. Burada herkes bir emek veriyor. Bu konuda üzüntümü dile getirmek istiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler