Ömer Erdoğan: "Boupendza'yı devre arası çok takım istedi"

01.03.2021 - 16:58 | Son Güncellenme: 01.03.2021 - 17:04

Hatayspor transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan, Aaron Boupendza'nın transfer durumu ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Boupendza'yı devre arası çok takım istedi" dedi. İşte detaylar...

Ömer Erdoğan: "Boupendza'yı devre arası çok takım istedi"

AJANSSPOR-HABER

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, bu sezon attığı 18 golle gol krallığında zirvede yer alan ve birçok takımın transfer gündeminde bulunan Aaron Boupendza hakkında açıklamalarda bulundu.

"Boupendza kalmak istediğini bize iletti"

TRT Spor'a konuşan Erdoğan, "Aaron bizim bu sene özellikle diğer arkadaşlarımızla beraber kariyerine baktığımızda çok güzel bir çıkış yakaladı. Transfer gündeminde çok önemli yer edindi. Devre arasında isteyen çok kulüpler oldu. İşte en son Krasnodar kulübünden çok ciddi bir ilgi oldu, kulüpler arasında baya bir yol kat edildi ama oyuncu Rusya'ya sıcak bakmadığını, gitmek istemediğini ve bizimle devam etmek istediğini bize iletti. 

"Aaron bizim için önemli bir oyuncu"

Biz de tabii ki seve seve bunu kabul ettik. Aaron bizim için önemli bir oyuncu. Bundan sonra bize katkı sağlayacağından eminim. Burada çok mutlu. Takım havasından ve başarısından devam etmek istiyor. Bizim için olumlu" diyerek sözlerini tamamladı. 

Ömer Erdoğan ile 2 yıl daha

Bilindiği üzere Hatayspor, teknik direktör Ömer Erdoğan ile de olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattığını açıklamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler