Ömer Erdoğan: "Doğruları yapan bizdik"

Orhan Gülek
27.04.2021 - 22:59 | Son Güncellenme: 27.04.2021 - 23:04

Süper Lig'in 38. haftasında Hatayspor, sahasında Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Ömer Erdoğan: "Doğruları yapan bizdik"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 38. haftasında Hatayspor, sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen ev sahibi ekip, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Karşılaşma sonrası Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan açıklamalarda bulundu.

"Savunma güvenliğini doğru yaptık"

Erdoğan "Rakip kolay bir rakip değil. Çok etkili oyuncular var, özellikle sağ tarafı çok iyi kullanıyorlar. Geçen hafta Rize’yi rahat bir şekilde yendiler. Doğruları yapan bizdik. Yön değiştirdik, pas yaptık, aradık. Savunma güvenliğini doğru yaptık. Rakibe neredeyse pozisyon vermedik. Daha önce de maçı koparabiilrdik. Penaltı verilmeyebilirmiş ama hakem öyle karar verdi. Maçın genelini iyi yönettiğini düşünüyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Teknik ekip ve yardımcılarıma da teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Galibiyet için gideceğiz"

Ligin kalan bölümlerinde galibet hedeflediklerini dile getiren genç teknik adam Erdoğan "Gecelere kadar çalışıyor, analiz yapıyoruz. 4 maçımız kaldı. Önümüzde zor bir deplasman var, Beşiktaş ile oynuyoruz. Oraya gidip izleyenlere keyif vermek istiyoruz. Galibiyet için gideceğiz. " şeklinde konuştu.

"Geçen hafta verdiğimiz görevi çok iyi yerine getirdi"

Son olarak Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Isaac Sackey'in sakatlığına değinen Erdoğan "Sackey’i uzun zamandır orada oynatmıyorduk. Sezon başı Almanya’dan ciddi tekliflere rağmen bizi tercih etti. Geçen hafta verdiğimiz görevi çok iyi yerine getirdi. Bugün de iyiydi. Hücum hatında çok aleternatifimiz yok ama 11 kişi sahaya çıkacağız. Herkes o maçı çok merak ediyor. İki ofansif takım. Gözler o maçın üzerinde olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler