Ömer Erdoğan'dan Trabzonspor maçı sonrası açıklamalar

Feride Kara
06.05.2022 - 22:49 | Son Güncellenme: 06.05.2022 - 22:55

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında Hatayspor, sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan konuştu

Ömer Erdoğan'dan Trabzonspor maçı sonrası açıklamalar

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında Hatayspor, sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan konuştu.

1 puan 1 puandır

Ömer Erdoğan: Hak ettiğimiz puanı aldığımızı düşünüyorum. İlk yarısında girdiğimiz pozisyonlar vardı. Rakibe fazla pozisyonlar vermedik. Direkten dönen şutumuz kaleye girebilirdi. Uyarımıza rağmen merkeze atılan gol bizi üzdü. Oyuna giren oyuncularımız hemen katkı sağladı. Sadece final paslarında çok sıkıntı yaşadık. 40 orta kesmişiz, 10 tanesi isabetli olmuş. Final paslarında biraz daha iyi olsaydık eğer daha çok pozisyona girer galibiyeti zorladık. İki takımın pozisyonlarına bakarsak seyir zevki yüksek bir maç oldu. Senenin şampiyonu, en iyi takımıyla karşı karşıya geldik. 1 puan 1 puandır. Oyuncularıma teşekkür ediyorum.

İlgini Çekebilir
Sam Adekugbe: "Şampiyon'dan 1 puan aldığımız için mutluyuz"
Habere Git

Genç hocaların önü açıldı

Genç teknik adamlardan bahseden Ömer Erdoğan "Benden önce Erol Hoca, Okan Buruk, Abdullah Hoca, Türkiye'de bir değişime ilk adımları attılar. Okan Hoca'nın Başakşehir ile şampiyon olması, Sergen Hoca'nın başarılı olması bizim gibi genç oyunculara yer açtı. Büyük hocalarımız bizden tecrübeliler yanlış anlamasınlar ama onların bir dönemi vardı. Belli bir dönemden sonra bize teslim ettiler. Burada Çağdaş hoca, İlhan Palut gibi isimlerin burada emeği var. Nuri Şahin, Emre Belözoğlu gibi isimler başladı. 

Futbolcular gibi teknik direktörlerde yurtdışına çıkmalı

Futbolculuk döneminde nasıl ben oldum düşüncesine sahip olmuyorsak burada öyle olmalıyız. Yeniliklere açık olmayız. İnşallah boşta kalmam ama boşta kalırsam yurt dışına bazı hocaların yanına gidip bir şeyler öğreceğim. Her antrenman bizinm için bir fırsat yeni şeyler öğreniyoruz. Bu işin sonu yok. Geçende arkadaşlara söyledim. Bizim genç jenarasyonlar sadece Türkiye değil yurt dışında da görev almamız gerekiyor. Futbolcu kardeşlerimizi izleyip nasıl gurur duyuyorsak bizim de oralarda görev almamız gerekiyor." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler