Ömer Erdoğan: "Maçtan önce 1 puanı verseler kabul ederdik"

Feride Kara
19.03.2022 - 21:44 | Son Güncellenme: 19.03.2022 - 21:51

Beşiktaş ile İstanbul deplasmanından 1-1'lik beraberlikle bir puanla dönen Hatayspor'da teknik direktör Ömer Erdoğan maçın sonrasında açıklamalarda bulundu

Ömer Erdoğan: "Maçtan önce 1 puanı verseler kabul ederdik"

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş'ın Hatayspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından bordo beyazlı teknik direktör Ömer Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Bu hava şartlarında en iyisini yaptık

Ömer Erdoğan: Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu hava şartlarında yapabileceklerinin en iyisini yaptı. Maça iyi başlayamadık. Ghezzal ve Josef tarafından daha çok hücum yaptıklarını biliyorduk. Rakibin sol taraftan gelmesini istedik. Larin'in de içeri gelmesiyle bir kişi fazla oldular. Bekimiz onu takip etse Rıdvan boşa çıkacaktı. Golü de böyle attılar. 

Üç puanla ayrılabilirdik

Sağ tarafı çözdük ama oradan sıkıntı yaşadık. golü yedikten sonra cesaretli oynamaya başladık. İlk yarı bence mücadele anlamında evet ama oyun anlamında istediğim gibi olmadı ama golü bulduk. İkinci yarı daha çok geçiş oyunu fırsatımız oldu. Son tercihlerde istediğimiz gibi olmadı. Onları değerlendirsek 3 puanla ayrılabilirdik.

İlgini Çekebilir
Saba Lobjanidze: O an hissettim!
Habere Git

Maçtan önce 1 puan verseler kabul ederdik

1-1 olduktan sonra golü atan galibiyete yakın olacaktı. Biz fırsatları değerlendiremedik. Beşiktaş'a da karambolden pozisyon verdik. Set oyununda pozisyon vermedik. Oyuncularım iyi mücadele etti. Hepsini tebrik ediyorum. Beşiktaş deplasmanında 1 puan almak bizim için başarıdır. Maçtan önce 1 puan verseler kabul ederdik ama maça bakınca 3 puana da yakındık. 

Üzerimizde stres yok

Milli arada oyuncularıma daha fazla izin vereceğim. Çok yoruldular. Yabancı oyuncuların ailesi uzakta. Bazı izinler, idmandan daha önemlidir. Rahat bir konumdayız. Biz tabi ki toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız ama üzerimizde stres yok. Hem izin yapacağız dönüşte de Adana Demirspor maçına hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler