Ömer Erdoğan Resmen Kayserispor'da

İsa Kethüda
05.06.2022 - 11:11 | Son Güncellenme: 05.06.2022 - 12:08

Kayserispor haberleri...TFF Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserispor, teknik direktörlük görevine Ömer Erdoğan'ı getirdiğini açıkladı. İşte detaylar.

Ömer Erdoğan Resmen Kayserispor'da

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, Atakaş Hatayspor ile yollarını ayıran teknik direktör Ömer Erdoğan ile anlaşmaya vardığını resmen duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz teknik direktörlük görevi için Ömer Erdoğan ile anlaşmaya varmıştır" ifadelerine yer verildi. 

Ömer Erdoğan'ın Hatayspor kariyeri

Akdeniz ekibiyle 85 maça çıkan Ömer Erdoğan; 35 galibiyet, 18 beraberlik, 29 mağlubiyetle maç başına 1.50 puan ortalaması yakaladı ve totalde 123 puan elde etti. 45 yaşındaki teknik adam daha önce Karagümrükte'de teknik direktör olarak görev yapmıştı. Ayrıca Bursaspor ve Eskişehirspor'da da yardımcı antrenörlük görevini üstlenmişti.

Bilindiği üzere, sarı-kırmızılı takım Türkiye Kupası'nı Sivasspor'a kaybetmelerinin ardından teknik direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayırma kararı almıştı.

Berna Gözbaşı: "Gelecek sezon çok daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz"

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, yeni teknik direktörleri hakkında "Büyük Kayserispor camiası her şeyin en güzeline layık. Gelecek sezon çok daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Teknik direktör konusunda camiamızın görüş birliğine vardığı Ömer Erdoğan hocamıza başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler