Alanyaspor'da Ömer Erdoğan'dan Pendikspor Maçı Sonrası Tayfur Bingöl Sözleri

Orhan Gülek
02.09.2023 - 22:55 | Son Güncellenme: 02.09.2023 - 22:58

Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Pendikspor ile 1-1 biten mücadele sonrası adı Beşiktaş ile anılan Tayfur Bingöl hakkında konuştu. İşte detaylar

Alanyaspor'da Ömer Erdoğan'dan Pendikspor Maçı Sonrası Tayfur Bingöl Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Alanyaspor, deplasmanda Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan açıklamalarda bulundu.

"1 puanı hak ettiğini düşüyorum"

İlk olarak karşılaşmayı değerlendiren Erdoğan, “İki takımın oyuncularını da kutluyorum. İyi bir mücadele vardı. İlk yarı açıkçası maçın planladığımız gibi topa sahip olarak set hücumlarıyla rakip sahaya iyi taşıdık. Penaltı pozisyonu vardı değerlendirmediğimiz. İkinci yarı oyundan düştük. Pendikspor son 30 dakika bizden daha iyi oynadı. İkinci topları rakibe verince oyunun kontrolü rakipte gibi göründü. Golü bulmamız ve koruyabilsek 3 puanla ayrılmak isterdik ama maçın genel değerlendirmesi iki takımın da 1 puanı hak ettiğini düşüyorum.” diye konuştu.

"Hücum hattında oyuncumuz yoktu"

Milli arada takıma takviyeler yapmak istediklerini aktaran Erdoğan, “Hücum hattında sıkıntılar var. Sakat oyuncularımızla birlikte eksiklerimiz vardı. Kulübemizi etkiledi. Hücum hattında oyuncumuz yoktu. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Bu yeterli mi, yetmez. Çalışmalarımızın sonucunda bu oyunumuzu geliştirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Tayfur Bingöl yeniden Beşiktaş'ta
Habere Git

“Tayfur’un devam etmesini isteriz”

Beşiktaş’ın Tayfur Bingöl’ün transfer için Alanyaspor ile anlaştığı yönünde çıkan haberlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ömer Erdoğan şunları söyledi:

“Resmiyet kazanamadığı için açıklama yapmam sağlıklı olmaz. Maç günü bu tür şeyleri öğrenmek istemiyorum. Maça odaklanmak istiyorum. Tayfur iyi bir oyuncu, Beşiktaş’ta faydalı işler yaptı. Kaliteli ve karakterli bir oyuncu. Kendisinden faydalanmak, devam etmesini istediğimi söyledim. Oyuncunun kariyer planlamasında, Beşiktaş’ın ilgilenmesi oyuncunun karar vermesini etkiliyor. Olursa hayırlısı olur. Devam etmesini isteriz.”

Senin için hazırladığımız haberler