Ömer Erdoğan: Üst düzey kulüplerden teklif var

Cüneyt Muharremoğlu
01.11.2021 - 12:43 | Son Güncellenme: 01.11.2021 - 12:47

Atakaş Hatayspor'un hocası Ömer Erdoğan, üst düzey kulüplerden teklifler olduğunu ve bunun kendisi için gurur verici olduğunu söyledi.

Ömer Erdoğan: Üst düzey kulüplerden teklif var

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ı evinde 1-0 yenerek zirvede lider Trabzonspor'un en yakın takipçisi konumunda bulunan Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, büyük kulüplerden bir teklif gelmesi halinde ne yapacağını açıkladı. 

Asist Analiz'de Orhan Uluca ve Kaan Kavuşan'ın konuğu olan Erdoğan, üst düzey kulüplerden kendisine ilgi olduğunu teyit ederek, bunun kendisi için gurur verici olduğunu söyledi.

"Uzun vadeli hayalim yok"

Erdoğan, "İsmimizin bazı takımlarla anılması, Avrupa'dan üst düzey takımların menajerlerin arayıp bizimle çalışmak istediklerini söylemesi, bazı kulüplerin ilgilendikleri duymak tabii onur verici, gurur verici. Çok uzun vadeli açıkça bir hayalim ve planım yok" diye konuştu.

"İdmanları bir daha izliyorum"

Yaptırdığı idmanları tekrar izlediğini kaydeden Ömer Erdoğan, kendisini sürekli geliştirmeye çalıştığını vurguladı: "Ben sürekli kendimi geliştirmeye çalışan biriyim. Antrenman sonrası bile gidip antrenmanı izliyorum. Çünkü sahada olduğum açıdan bazı şeyleri göremeyebilirim. Dron'la çektiğimiz antrenmanları bir kez daha analiz ettiğimde gördüğüm eksiklikleri bir sonraki idmanda düzeltme fırsatım oluyor. Her gün bir şeyler düşündüğümü öğreniyorum. Bu öğrenme süreci hiç bitmiyor."

"Yarın ne olur bilinmez"

Gelecekte ne olacağını, nereye gidebileceğini kestirmenin zor olduğunu belirten Erdoğan, bugün itibarıyla Hatay'da mutlu olduğunu ve henüz hedefleri bulunduğunu anlattı: "Bu bizi nereye götürür? Açıkçası şu an öngörülmesi çok zor bir şey ama Hatay'da kulübümüzle beraber güzel şeyler inşaa ettiğimizi düşünüyorum. Hatay'da hedeflerimiz daha bitmedi. Kendimizi geliştirirken kulübümüzü de bir yerlere getirmeye çalışıyoruz. Burada huzurlu bir ortam var ve şu an kafamda gitmek gibi bir hayalim veya düşüncem yok. Ne zaman buraya faydalı olamayacağımı düşünürsem, o zaman belki gitmek düşüncesine sahip olurum. Bunu zaman gösterecek. Ama çok büyük konuşmamak lazım. Yarın ne olur bilinmez."

Senin için hazırladığımız haberler