Hatayspor'da Ömer Erdoğan yayın İhalesi ve Transfer Açıklaması Yaptı

Akın Ungan
09.04.2022 - 19:04 | Son Güncellenme: 09.04.2022 - 19:20

Hatayspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Ömer Erdoğan, yayın ihalesindeki belirsizliğin transfere engel olduğunu söyledi. İşte detaylar.

Hatayspor'da Ömer Erdoğan yayın İhalesi ve Transfer Açıklaması Yaptı

AJANSSPOR HABER

Atakaş Hatayspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Takım, Osman Çalgın Tesisleri'nde teknik direktör Ömer Erdoğan yönetiminde çalıştı.

Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren idmanda pas drilinin ardından, 5'e 2 top kapma, taktik ve dar alan çalışması yapıldı.

"Puan veya puanlarla dönmek istiyoruz"

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Antalya’da yapacakları maçın ardından "Puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

"Antalyaspor 8 haftadır yenilmiyor"

Ömer Erdoğan şu ifadeleri kullandı: "Antalyaspor özellikle 8 haftadır yenilmiyor ve az gol yiyor. Antalyaspor devre arası özellikle Fernandao ile ve Luiz Adriano ile çok önemli iki tane oyuncu kadrosuna katarak mevcut kadrolarını daha da kaliteli bir hale getirdiler. Tabii bu oyuna da yansıdı."

"Etkili oyuncuları var"

"Analiz ettiğimizde gerçekten ligde geriden oyun kurarak bilinçli oynayan takımlardan bir tanesi. Hücumda Doğukan ve Ndao ve Wright ile Luiz Adriano gibi çok etkili oyuncuları var. Biz hem onlara karşı nasıl savunma yapacağız zaaflarını nasıl değerlendireceğiz. Ona yönelik işte bu son 3 günde çalışmalarımızı yaptırdık."

"Puan veya puanlarla dönmek istiyoruz"

"Bu gün antrenmanımızı yapıp yarın da Antalya’ya giderek son antrenmanımızı Antalya da akşam yapacağız. İnşallah maç günü de maça hazır bir şekilde çıkıp puan veya puanlarla dönmek istiyoruz."

"Yayın ihalesi netlik kazanmadığı için bütçemiz belli değil"

“Ekibimle birlikte önümüzdeki sezon için eksik bölgelere oyuncu taraması yapıyoruz. Yayın ihalesi henüz netlik kazanmadığı için bütçemiz tam anlamıyla belli değil. Bu durum şu an için elimizi kolumuzu bağlıyor.”

Senin için hazırladığımız haberler