Ömer Erdoğan: “Zor deplasmanda üç puan aldığımız için mutluyuz”

21.02.2021 - 16:54 | Son Güncellenme: 21.02.2021 - 16:59

Son dakika haberleri... Süper Lig'de Atakaş Hatayspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u yendi. Peki Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan neler söyledi? İşte detaylar...

Ömer Erdoğan: “Zor deplasmanda üç puan aldığımız için mutluyuz”

Süper Lig'in 26. haftasında Atakaş Hatayspor, deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan değerlendirmelerde bulundu.

Ömer Erdoğan’ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Ömer Erdoğan: “Zor bir deplasmanda üç puan aldığımız için çok mutluyuz. Altı haftadır Büyükşehir Belediye Erzurumspor gerçekten Süper Lig’de çok dengeli savunma yapan, rakibe çok fazla boşluk bırakmayan, fazla pozisyon vermeyen ve az gol yiyen takımdı. Bunu analiz ederken sabırlı oynamayı tercih ettik. Önce rakibimizi üzerimize çekip orada kazandığımız toplarla savunma arkası, savunma arası pozisyon bulmaya çalıştık. İlk attığımız golün çalışmasını hafta içi çok yaptık. Bunun karşılığını bugün sahada görmek yaşamak beni bir antrenör olarak çok mutlu etti. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Erzurumspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.”

Senin için hazırladığımız haberler