Hatayspor'da Ömer Erdoğan istifa kararını açıkladı

Feride Kara
22.05.2022 - 21:43 | Son Güncellenme: 23.05.2022 - 08:21

Spor Toto Süper Lig'in sona ermesinin ardından Giresunspor maçı sonrasında Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Hatayspor'da Ömer Erdoğan istifa kararını açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Hatayspor, sahasında Giresunspor'u ağırladı. Karşılaşma ev sahibinin 4-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı. 

Ömer Erdoğan'dan istifa açıklaması

Maçın ardından açıklamalar yapan Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan "Önümüzdeki yıl Hatayspor'da teknik direktörlük yapmaya devam etmeyi düşünmüyorum. Herhangi bir kulüple anlaşmam yok. Şu an kararım burada devam etmemek" ifadelerini kullandı.


15 takımın teknik direktörü değişti

Son olarak Ömer Erdoğan'ın istifasıyla Hatayspor'un da teknik direktörü değişti. 38 hafta sonunda, Kasımpaşa, Kayserispor, Adana Demirspor, Aytemiz Alanyaspor, Göztepe, Çaykur Rizespor, Fraport TAV Antalyaspor, Medipol Başakşehir, Vavacars Fatih Karagümrük, Fenerbahçe, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Beşiktaş, Galatasaray, Göztepe ve Altay teknik direktör değişikliğine gitti.

İlgini Çekebilir
Ömer Erdoğan idollerini açıkladı!
Habere Git

5 takım aynı hocayla "devam" dedi

Süper Ligi şampiyonluğu olarak bitiren Trabzonspor dışında, Giresunspor, Gaziantep FK, İttifak Holding Konyaspor ve Demir Grup Sivasspor Süper Lig'e başladıkları teknik direktörlerle yola devam dedi.

Abdullah Avcı-Trabzonspor
İlhan Palut-İttifak Holding Konyaspor
Hakan Keleş-GZT Giresunspor
Rıza Çalımbay-Demir Grup Sivasspor
Erol Bulut-Gaziantep FK

Senin için hazırladığımız haberler