Ömer Faruk Beyaz yeni takımını buldu! İmzayı attı
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
Esenler Erokspor ile yollarını ayıran Ömer Faruk Beyaz, yeni takımını buldu. 22 yaşındaki futbolcu, Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşmeye imzasını attı.

Son 5 Haber

Anadolu Efes 2026-2027 sezonunu açtı

Sidiki Cherif, Coventry City formasıyla ilk maçına çıktı! Takımı tur atladı

Torreira'dan eski sevgilisi Devrim Özkan'a olay gönderme! Köpeğine koyduğu isim...

Gençlerbirliği'nden golcü hamlesi: İmzayı atmak için Ankara'da!

Ferencvaros - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Koray GEÇGEL - AJANSSPOR
Esenler Erokspor ile sözleşmesini tamamlayan ve serbest oyuncu statüsünde olan Ömer Faruk Beyaz, yeni takımını buldu. Geleceğin yıldızı olarak gösterilen 22 yaşındaki oyuncu, 1. Lig ekibi Antalyaspor'a Transfer oldu.
2 yıllık imzaladı
Fenerbahçe altyapısından yetişen ve 2022 yılında Fenerbahçe'den Stuttgart'a transfer olan, sonrasında sırasıyla Magdeburg, Hatayspor, Başakşehir ve Esenler Erokspor formalarını giyen Ömer Faruk Beyaz, Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşmeye imzasını attı. Genç futbolcu antrenmanlara da çıkmaya başladı.
Geçen sezon 1 kez gol sevinci yaşadı
Geçen sezon Başakşehir ve Esenler Erokspor ile 26 maça çıkan Ömer Faruk Beyaz, bin 57 dakika oyunda kaldı. Genç futbolcu, 1 kez gol atma başarısı gösterdi.