Ömer Faruk Beyaz küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya

01.03.2022 - 08:35 | Son Güncellenme: 01.03.2022 - 08:47

Fenerbahçe'den ayrılıktan sonra Stuttgart'a imza atan Ömer Faruk Beyaz kayıplara karıştı. Süre alamayan genç futbolcu, küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya... İşte detaylar...

Ömer Faruk Beyaz küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya

Geçen sezon Fenerbahçe'nin yaptığı sözleşme teklifini reddederek, bedelsiz olarak Almanya Bundesliga takımlarından Stutgart'ın yolunu tutan Ömer Faruk Beyaz, umduğunu bulamadı. 

Ayrılık süreciyle Fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çeken Ömer Faruk Beyaz için Emre Belözoğlu'nun açıklamaları yeniden gündem oldu.

5 maçta 79 dakika oynadı

Akşam'ın haberine göre; Stuttgart ile Bundesliga'da 4, Almanya Kupası'nda 1 maça çıkan 17 yaşındaki futbolcu, toplamda 79 dakika süre alırken herhangi gol ve asist katkısı veremedi.

Stuttgart küme düşüyor!

18 takımlı Bundesliga'da 17. sırada yer alan Stuttgart, küme düşme korkusunu yakından hissediyor.

Kariyerini ön plana koyan ve bunu gerekçe göstererek Fenerbahçe'den ayrılan Ömer Faruk'un, Stuttgart'ın Bundesliga 2'ye düşmesi halinde Ömer Faruk Beyaz'ın nasıl bir aksiyon alacağı merak konusu oldu.

İlgini Çekebilir
Güntekin Onay yine Fenerbahçe taraftarını çıldırttı!
Habere Git

Emre Belözoğlu'nun açıklaması çok konuşulmuştu

Bu gelişmelerin ardından, o dönem Fenerbahçe'de sportif direktör olarak görev alan Emre Belözoğlu'nun 17 yaşındaki futbolcu hakkındaki sözleri yeniden gündem oldu.

Ömer Faruk için "Ben ilk günden beri Ömer'in değerli bir futbolcu olduğunu herkesle paylaştım. Hiç yapılmamış şekilde bir projeyle gittik 5 senelik bir proje." diyen Belözoğlu, şöyle konuşmuştu:

"Fenerbahçe'nin Ömer'e verdiği mukavelenin bence bir örneği yok"

"Son dönemde başkan da dahil oldu. Kendisinin evine kadar gidildi ve projemiz anlatıldı. Bu çatı altında büyük sporcularla büyük başarılar kazanılmıştır ama hiçbirimiz Fenerbahçe'den büyük değiliz. Buradan ayrılsa dahi onu koruma derdinde olurum. Ömer süreci olumlu gitmiyor, olumlu bitecek gibi de gözükmüyor. Fenerbahçe'nin kendisine verdiği mukavelenin bence bir örneği yok. Projenin içi kendisi için olumlu şartlarda dolu ama büyük fotoğrafa bakınca süreç olumlu gitmiyor. Fenerbahçe'nin haklarını göz önüne aldığımızda gözümüz kimseyi görmez.

Volkan Demirel: "Messi yaptık çocuğu... Nerede şimdi?"

Fenerbahçe eski kalecisi olan Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel de Ömer Faruk Beyaz ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, "Bir genç oyuncu çıkıyor, ertesi gün bir bakıyorsunuz, çok büyük futbolcu deniyor. Veya gelişimde olan biri gol atamadığında veya kötü bir gol yediğinde hemen sosyal medyada yerden yere vuruluyor. Bunun ayarını bulmak lazım. Ömer Faruk Beyaz vardı. Messi yaptık çocuğu... Nerede şimdi Ömer Faruk Beyaz?" ifadelerini kullanmıştı.

 

Senin için hazırladığımız haberler