Panathinaikos'lu Ömer Faruk Yurtseven'den çarpıcı Fenerbahçe açıklaması

06.10.2024 - 23:11 | Son Güncellenme: 06.10.2024 - 23:21

Yaz aylarında EuroLeague ekibi Panathinaikos BC'ye imza atan milli pivot Ömer Faruk Yurtseven, Fenerbahçe Beko ile görüştüğüyle ilgili iddiaları yanıtladı.

Panathinaikos'lu Ömer Faruk Yurtseven'den çarpıcı Fenerbahçe açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de son şampiyon Panathinaikos BC'nin formasını giyen 25 yaşındaki milli pivot Ömer Faruk Yurtseven önemli açıklamalara imza attı.

NBA kalması bekleniyordu

Yaz aylarında NBA ekibi Utah Jazz'den ayrıldıktan sonra ligde kalması beklenen Ömer Faruk, sürpriz bir şekilde Avrupa'ya dönerek Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibi ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Ömer Faruk Yurtseven'den Fenerbahçe açıklaması: "İlgi görmedim"

S Sport'a konuşan başarılı pivot yaz aylarında Fenerbahçe Beko'dan bir teklif almadığını, "Fenerbahçe ile konuşmak istedim. Herhangi bir teklif gelmedi. Oradan bir teklif gelmeyince de masada olmadıkları için değerlendirmedim." ifadeleri ile açıkladı.

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia ediliyordu

Uzun süre pivot arayışında olna Fenerbahçe'nin yaz aylarında daha önce altyapıda da forma giyen Ömer Faruk Yurtseven ile ilgilendiği iddia edilmişti.

EuroLeague'de ilk maçına çıktı

Panathinaikos forması ile EuroLeague'de ilk maçına ALBA Berlin karşısında çıkan 2.11'lik oyuncu, 14 dakika sahada kalırsan 8 sayı ve 3 ribauntluk bir katkı verdi. Yunan ekibi maçtan 87-77'lik galibiyetle ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler