Galatasaray’da Taylan Antalyalı ve Ömer Bayram’a büyük tepki

Orhan Gülek
21.02.2022 - 21:38 | Son Güncellenme: 21.02.2022 - 21:54

Göztepe deplasmanında ceza sahası içinde topa elle dokunan Galatasaray'lı futbolcular Taylan Antalyalı ve Ömer Bayram'ın yaptırdığı penaltı büyük tepkilere neden oldu. İşte detaylar

Galatasaray’da Taylan Antalyalı ve Ömer Bayram’a büyük tepki

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 26. haftasında Göztepe deplasmanına konuk olan Galatasaray’da maça damga vuran isimler Taylan Antalyalı ve Ömer Bayram oldu.

Küme düşme hattına çok yakın olan ve mutlaka kazanması gereken iki takımın kritik mücadelesinde ilk yarı 2 golle geçildi. Sarı kırmızılılar İzmir seyircisi önünde henüz 3. dakikada Nelsson’un golüyle 1-0 öne geçti.

Taylan Antalyalı, topa eliyle dokundu

Karşılaşmanın 44. dakikasında ise ceza sahası içine yapılan ortalardan birinde topu kontrol etmek isteyen Galatasaraylı Taylan Antalyalı eliyle müdahalede bulundu. İnanılmaz bir hata yaparak topa eliyle dokunan Taylan’ın o hareketine hakem Arda Kardeşler tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.

İlgini Çekebilir
CANLI | Göztepe - Galatasaray
Habere Git

Ömer Bayram, topu eliyle kesti

İkinci yarının sonlarına doğru ise İzmir ekibi yine sağ kanattan gerçekleştirdiği atakta ceza sahasında gönderdiği topta Ömer Bayram'ın eliyle topu kesmesi sonucu VAR'dan gelen uyarının ardından bir kez daha penaltı kazandı..

Taylan Antalyalı'nın performansı eleştiriliyor

Öte yandan Taylan Antalyalı'nın Trabzonspor maçında da 84. dakikada yaptığı büyük pas hatasıyla Edin Visca, bordo mavilileri öne geçiren golü attı. Taylan yine 4-2 kaybedilen Atakaş Hatayspor maçının 82. dakikasında da kırmızı kart görmüştü.

Senin için hazırladığımız haberler