Son Dakika | Antalyaspor, Ömer Toprak'ı Transfer Ediyor

Salim Manav
04.06.2022 - 10:16 | Son Güncellenme: 04.06.2022 - 10:31

İlk anlaşmasını Soner Aydoğdu’yla yapan Antalyaspor, Ömer Toprak’ta da mutlu sona çok yakın. Werder Bremen ile yollarını ayıran deneyimli savunmacıyla prensip anlaşmasına varan Antalyaspor, son görüşmelerin ardından transferi tamamlayacak.

Son Dakika | Antalyaspor, Ömer Toprak'ı Transfer Ediyor

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

Dış transfer çalışmalarına yoğun mesai harcayan Antalyaspor, Soner Aydoğdu transferini bitirirken, çok önemli bir imzaya daha hazırlanıyor. Savunmanın önemli ismi Naldo ile henüz anlaşma sağlayamayan Kırmızı-Beyazlılar, aynı bölge için Ömer Toprak transferinde sona geldi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında da gündeme gelen 32 yaşındaki futbolcu, Antalyaspor ile prensip anlaşmasına varırken, büyük bir sürpriz olmazsa kırmızı beyazlı formayı giyecek.

Werder Bremen'in teklifini reddetti

2019-2020 sezonu başında Werder Bremen forması giymeye başlayan Ömer Toprak, kulübüyle sözleşmesini tamamlamasının ardından yollarını ayırdı. Alman kulübü, Ömer Toprak’ın ayrılığını resmen duyururken, “Yorulmak bilmeyen çabalarınız için teşekkürler Kaptan! Size gelecek için en iyisini diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Werder Bremen'in sözleşme uzatma talebini reddeden ve bonservisi bulunmayan milli futbolcunun, son görüşmelerin ardından Antalyaspor’a imza atması bekleniyor.

Nuri Şahin ile beraber oynadı

Ömer Toprak, Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’in de eski takım arkadaşı olmasıyla dikkat çekiyor. İkili, 2017-2018 sezonunda Borussia Dortmund, 2019-2020 sezonunda da Werder Bremen’in başarısı için birlikte mücadele verdi.

İlk kez Almanya dışına çıkıyor

Kariyerinde Almanya dışında hiçbir takımda forma giymeyen Ömer Toprak, bugüne kadar Freiburg, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund ve Werder Bremen için mücadele verdi.

Geçen sezon Bremen formasıyla ligde 21 maça çıkan Ömer Toprak, 1 kez gol sevinci yaşadı. 27 kez A Milli Takım formasını da terleten başarılı futbolcu, Ay-Yıldızlılar adına iki kez fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler