Ömer Üründül'den Galatasaray - Hatayspor maçı sonrası Okan Buruk'a eleştiri!

10.08.2024 - 08:32 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 08:49

Süper Lig'in ilk hastasında Galatasaray evinde Hatayspor'u son dakikada bulduğu golleriyle 2-1 mağlup etti. Ünlü yorumcu Ömer Üründül de müsabakayı çarpıcı sözlerle değerlendirdi.

Ömer Üründül'den Galatasaray - Hatayspor maçı sonrası Okan Buruk'a eleştiri!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunun açılış maçında Galatasaray son dakikada bulduğu golle Hatayspor'u 2-1 mağlup etti. Mücadelede ilk gol 52. dakikada Hatayspor forması giyen Joelson'dan gelirken Galatasaray bu gole 80. dakikada Icardi'nin penaltısıyla karşılık verdi. 90+1. dakikada sahneye çıkan yeni transfer Michy Batshuayi golünü attı ve skoru tayin etti.

Ünlü yorumcu Ömer Üründül de müsabakayı çarpıcı sözlerle değerlendirdi.

Ömer Üründül'ün Galatasaray - Hatayspor maçı yorumu

"Sezonun başlangıç maçıydı ama geçen sezondan hiçbir farklılık görmedim. G.Saray yine müthiş taraftar baskısıyla alışılmış tek kale iç saha maçlarından birini sergiledi. İlk yarıda pozisyonlar buldu. Rakip, kalesine hiç gelmedi. İkinci devre ilginç başladı. G.Saray üst üste aynı pozisyonun içinde üç gol kaçırdı. Sonra da bir kontratakta skor dezavantajına düştü. Ondan sonra stres yükseldi, baskı devam etti. Teknik direktör Okan Buruk aynı geçen seneki gibi arkaya arkaya maceracı oyuncu değişikliklerine gitti. İşi iyice çorbaya çevirdi.

"Ziyech ve Icardi her zamanki gibi güçsüz"

Bu hatalı hamleler aslında rakibe elverişli bir ortam sağlıyordu. Ama Hatayspor'un kadro kalitesi bu ortamı değerlendirecek durumdan uzaktı. En sonunda üst üste gelen karambollerde Batshuayi galibiyet golünü son dakikalarda attı.Genel gözlemlerime gelince; takımda önemli sıkıntılar var. Ziyech ve İcardi her zamanki gibi güçsüz. Icardi kritik penaltıyı aldı ve golü attı. Bu tamamen rakip defansın hediyesiydi.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı futbolcuyu değerlendirdi: "Kerem böyle oynasa çarmıha gererdiniz"
Habere Git

"Barış Alper, eski performansını veremedi"

Geçen sezon fizik gücüyle takımı sırtlayan Barış Alper, Almanya'da da ciddi enerji sarf edince doğal olarak eski performansını veremedi. Mertens de hazır değil. Peki bunları söyledikten sonra herhalde bir soru gelir, 'Galatasaray bu kadar sıkıntılar içinde nasıl rekor sayıda duran top kullandı ve karşılaşmayı kazandı?' diye. Bu da ligimizde büyük takımlar dışındaki kulüplerimizin kadro yetersizliğidir.

Senin için hazırladığımız haberler