Ömer Yurtseven'den depremzedelere destek! Kampanya Butler ile başladı

Akın Ungan
12.02.2023 - 21:45 | Son Güncellenme: 12.02.2023 - 22:06

NBA ekiplerinden Miami Heat'te forma giyen milli basketbolcu Ömer Yurtseven, Jimmy Butler'ın imzalı forması ile depremzedelere yardım kampanyası başlattı.

Ömer Yurtseven'den depremzedelere destek! Kampanya Butler ile başladı

AJANSSPOR HABER

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler toplam Türkiye ve Suriye'de büyük bir yıkıma yol açtı. Ülkemizin toplam 10 ilinde çok sayıda can kaybı yaşandı. Milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven, depremzedeler için yardım kampanyası başlattı.

Ömer'in kampanyasına ilk Butler katıldı

NBA ekiplerinden Miami Heat forması giyen Ömer Yurtseven, takım arkadaşlarının imzalı formalarını açık artırma yoluyla satarak, elde edilen geliri depremzedeler için AFAD ve Ahbap'a bağışlayacağını açıkladı. Ömer'in başlattığı kampanyaya ilk olarak yıldız basketbolcu Jimmy Butler katıldı.

"Bizler de bir parçamızı o enkaz altında hissediyoruz"

Ömer Yurtseven, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruya, Cumhuriyet tarihimizin en acı, en yıkıcı felaketini yaşadık. Büyük bir yas içindeyiz. Ülkemiz koca bir taziye evi halini aldı. Bu yas dünyanın dört bir yanındakik bizlerin de ciğerlerini yakıyor. Bizler de bir parçamızı o enkaz altında hissediyor, öyle sıkışıyoruz" diyerek başladı.

İlgini Çekebilir
Trabzon kombineyi kaldırdı! Basel maçının bilet gelirleri depremzedelere
Habere Git

"Genciyle, yaşlısıyla, sporcusuyla ayağa kalkacağız"

Milli basketbolcu, "Ama yaraları da saracak olan yine bizleriz. Devlet - millet el ele verip tüm kurum ve kuruluşlarıyla genciyle, yaşlısıyla, sporcusuyla ayağa kalkacak, insanlara merhem olacağız. Çok zor zamanlardan hep bu şekilde ayağa kalktık, yine kalkacağız" ifadelerini kullandı.

"Heat'ten takım arkadaşlarım bana formalarını imzalayacaklar"

Sözlerine devam eden Ömer Yurtseven, "Bu düşüncelerle ben de Amerika'daki dostlarımla deprem bölgesinde tek bir ihtiyacı bile olsa karşılayabilme umuduyla bir kampanya başlatıyoruz. Miami Heat'ten takım arkadaşlarım bana formalarını imzalayacaklar. Ben de bu formaları açık artırmayla ilgilenenlere ulaştırıp, oluşan geliri AFAD ve Ahbap gibi kurumlara ileteceğim" dedi.

"İlk forma Miami Heat'ten arkadaşım Jimmy Butler'ın"

Ömer son olarak, "NBA organizasyonu ve takımım Miami Heat başta olmak üzere takım arkadaşlarıma katkılarından dolayı teşekkür ederim. Bu yaraları saracak, gönülleri yaralı vatandaşlarımızla birlikte yeniden bir arada olacağız. İlk forma Miami Heat'ten arkadaşım Jimmy Butler'ın forması olacak. Bağış tekliflerinizi info@promediaworks.com adresine mail yoluyla ulaştırabilirsiniz. Teşekkürler" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Dorukhan Galatasaray'a gitti, Hamsik ve kendi formasını hediye etti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler