Transfer | Fenerbahçe'nin Golcüsü Enner Valencia İçin Internacional İddiası

Akın Ungan
23.02.2023 - 17:28 | Son Güncellenme: 23.02.2023 - 19:32

Enner Valencia'nın Internacional ile ön sözleşme imzaladığı ve Fenerbahçe'den ayrılacağı iddia edildi. Oyuncunun menajeri ve Internacional Başkanı açıklama yaptı.

Transfer | Fenerbahçe'nin Golcüsü Enner Valencia İçin Internacional İddiası

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Enner Valencia, gösterdiği performans ile dünyanın ilgisini üzerine çekti. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ekvadorlu golcünün, Sarı-Lacivertliler'e veda etmeye hazırlandığı iddia edildi.

Internacional Valencia ile anlaştı iddiası

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Brezilya Ligi temsilcilerinden Internacional'in Enner Valencia ile sezon sonu için anlaşma sağladığını iddia etti. Romano'nun haberine göre Enner Valencia, sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılarak Internacional'e imza atacak.

Ön sözleşme imzalandı

Fabrizio Romano, Enner Valencia ile Internacional'in bir ön sözleşme imzaladığını kaydetti. İddiaya göre Valencia'nın Internacional ile imzaladığı sözleşme 2025 yılına kadar oldu.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | F.Bahçe, Fildişi Sahili oyuncuyla anlaştı!
Habere Git

Vargas: "Fenerbahçe ile yeni sözleşme için anlaşma sağlayamadık"

Futbolcunun menajeri Chalo Vargas, daha önce Fanatik'e yaptığı açıklamada, "Enner, Fenerbahçe'de çok mutlu fakat henüz yeni bir sözleşme konusunda anlaşma sağlayamadık. Görüşmelerimiz sürüyor" demişti.

"Brezilya'dan hiçbir kulüple anlaşmadık"

Menajer, bugün A Spor'a konuşarak, Fabrizio Romano'nun yaptığı haberin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Vargas, "Brezilya'dan hiçbir kulüple anlaşmadık. Fabrizio'yu tanımıyorum. Ekvador basınına da haberlerin doğru olmadığını söyledim. Fenerbahçe ile görüşmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Internacional Başkanı: "Hala çalışıyoruz, imzalanmış bir şey yok"

Internacional Başkanı Alessandro Barcellos ise Valencia ile temasta olduklarını ifade etti. Barcellos, "Valencia, uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncu. Dünya futbolunda yükselişte olan bir isim. Hala çalışıyoruz. İmzalanmış bir şey yok" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Napoli serbest kalma bedelini belirledi! Kim Min Jae için astronomik rakam
Habere Git

Bu sezon harikalar yaratıyor

Fenerbahçe'ye 2020 yazında Tigres'ten gelen Enner Valencia, bu sezon Sarı-Lacivertli forma ile harikalar yaratıyor. Oldukça formda olan yıldız golcü, bu sezon 30 maça çıktı. 23 kez rakip fileleri havalandıran Valencia, 4 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler