Önce çaldı, sonra oynadı! Abdülkadir Ömür fırtınası...

18.11.2021 - 10:17 | Son Güncellenme: 18.11.2021 - 10:25

Trabzonspor ve Türk futbolunun çok şeyler beklediği fenç futbolcu Abdülkadir Ömür eski günlerine dönüyor.

Önce çaldı, sonra oynadı! Abdülkadir Ömür fırtınası...

Fanatik'in haberine göre; Sakatlığı nedeniyle Cebelitarık karşısında riske edilmeyen Abdülkadir Ömür, galibiyet sonrası soyunma odasında kolbastı müziği açıp, takımı coşturmuştu. Trabzonlu yıldız, 11’de başladığı Karadağ maçında ise bu kez tüm Türkiye’yi coşturdu; müthiş bir asist yaparken, zaferin en önemli kahramanlarından oldu.

Gözyaşlarını tutamamıştı

Yaşadığı ciddi sakatlıklara rağmen pes etmeyen 22 yaşındaki yıldız, Galatasaray derbisinde döktüğü gözyaşlarının ardından bambaşka bir kimliğe büründü. 

İlk kez 11'de çıktı, asist yaptı

4. haftadaki maçta, ilk yarı bitmeden kenara alınan Abdülkadir, o olaydan sonra hırs yaptı, çok çalıştı ve A Milli Takım ’da da formayı kaptı. Ligdeki başarılı performansını, Ay-Yıldızlı formayla sürdüren Trabzonlu yıldız, ilk kez 11’de çıktığı Karadağ maçında müthiş oynadı; Kerem Aktürkoğlu’nun golünde süper bir asist yaptı. Zaferin en önemli kahramanlarından biri olan Abdülkadir Ömür, ayakta alkışlandı.

Kolbastı çalıp takımı coşturdu

Sakatlığı nedeniyle Cebelitarık karşısında riske edilmeyen başarılı futbolcu, galibiyet sonrası soyunma odasında kolbastı müziği açıp, takım arkadaşlarını coşturmuştu. Abdülkadir, Karadağ önünde sergilediği futbolla bu kez tüm Türkiye’yi coştururken, Trabzonsporluların da göğsünü kabarttı. 

Artık hedefi şampiyonluk

Yıldız futbolcunun artık tek bir hedefi var; şampiyonluk yolunda takıma katkı vermeye devam edip, Mart ayındaki Play-Off’lara daha hazır gitmek.

Abdullah Avcı telefonla kutladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Karadağ zaferinin ardından A Milli Takım kadrosunda yer alan Trabzonsporlu futbolcular Abdülkadir, Uğurcan Çakır, Yusuf Sarı ve Berat Özdemir’i telefonla arayıp, kutladı. Özellikle Abdülkadir’i yaptığı asist nedeniyle ayrıca tebrik eden Avcı, dinlenme fırsatı bulamayan öğrencilerine 2 gün izin verdi.

10 kez A Milli oldu

22 yaşındaki Abdülkadir Ömür 10 kez A Milli Takım forması giyme başarısını gösterdi. Ömür bu maçlarda biri kritik Karadağ maçında olmak üzere iki asist yaptı.

13 maçta 1 gol, 1 asist

Trabzonspor formasıyla Galatasaray maçının ardından performansı yükselişe geçen genç yıldız, bordo mavili formayla bu sezon 13 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler