Önce Cengiz, sonra Çebi! Takımları için....

30.12.2020 - 19:54 | Son Güncellenme: 30.12.2020 - 20:02

Son dakika haberleri... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ikinci kez koronavirüse yakalandı. Beşiktaş'ın İletişim ve Medya Direktörü Erol Kaynar, Radyospor'da başkanın koronavirüse yakalanma sebebini açıkladı. İşte detaylar....

Önce Cengiz, sonra Çebi! Takımları için....

Beşiktaş'ın İletişim ve Medya Direktörü Erol Kaynar, "Ahmet Nur Çebi'nin sağlık durumu iyi" dedi. 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kaynar, "Çok ağır semtompaları yok. İkinci kez covid'e yakalandı. Hastanede kontrol altında kalmasının doğru olduğunu düşündük; o nedenle hastaneye gitti. Ama durumu iyi, kısa sürede sağlığına kavuşacak. Bu durum aslında bize çok büyük bir ders veriyor. Her şeyden önemlisi sağlık. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, benim 30 yıllık arkadaşım. Çok büyük sağlık sorunları yaşadı. Yatağından çıktı, ofisine gitti, sorunlarla boğuşuyor. Beşiktaş Başkanı ikinci defa covid'e yakalandı." dedi.

"Beşiktaş için çalışırken yakalandı"

Beşiktaş için çalışırken koronavirüse yakalandığını söyleyen Kaynar, "Bunlar lâf olsun diye yakalanmıyor. Gezmeye ya da eğlenceye giderken yakalanmıyor. Ankara'daydı. Orada bir çok bakanlığa gitti. O süre içerisinde onlarca insanla temas etmek zorunda kaldı. Kimin için gitti? Beşiktaş için gitti. Geldiğinde zaten hâlsiz ve kötüydü. Hastaneye gitmemek için direndi; ama kendisini zorladık. Dün akşam birlikte pek çok konuyu konuştuk. İkna ettik, öyle hastaneye götürdük. Görüyorsunuz insanlar canı, kanı, parasıyla uğraşıyor. İnsanların birazcık daha insaflı eleştiri yapması gerekir. Kulüplerin durumu meydanda. Başkanlar bundan dolayı sağlıklarından oluyor. Kolay değil bu işler. Ardık aramızdaki bu husumetleri kaldırmamız lazım. Bu insanlara biraz daha insaflı davranmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Ljajic ve Ersin'e teklif var mı?

Erol Kaynar, kaleci Ersin Destanoğlu'na Lyon'un Adem Ljajic'in ise Udinese'nin gündeminde olduğuna dair konu hakkında ise Erol Kaynar, "Her ikisi ile de ilgili kulübe gelen bir teklif yok. Ama bezen menajerler çıkartıyorlar buna benzer şeyleri. Resmî bir şey olmadığı için olumlu bir şey söylemek mümkün değil. Yabancı kontenjanı dolu. Öncelikle yabancı kontenjanını açmak gerekir. Öncelikle yapacağım şey, Beşiktaş'a uyum sağlayaman oyuncularımızla yollarımızı ayırmamız gerekiyor. Ama şu ana kadar oyuncularımız için gelen bir teklif yok" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler