Önce dur, sonra vur! Napoli 3 puanla başladı!

20.09.2020 - 15:27 | Son Güncellenme: 20.09.2020 - 15:27

Parma ile Napoli İtalya Ligi'nin 1. haftasında karşılaştı. Napoli deplasmanda galip gelen taraf oldu. Napoli'nin gollerini kimler attı? Maçla ilgili tüm ayrıntılar...

AJANSSPOR-HABER

İtalya Ligi'nin 1. haftasında Napoli deplasmanda Parma ile karşı karşıya geldi. Napoli ilk yarıda arzu ettiği golleri bulamasa da ikinci yarıda işi çözdü. Maçta, Türkiye'de forma giymiş isimler de sahne aldı.

Napoli deplasmanda ikinci yarıda goller buldu

Stadio Ennio Tardini'de oynanan maçta ilk yarı 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında ise Napoli golleri buldu ve sahadan 2-0 galip ayrılan taraf oldu.

Eljif Elmas yedeklerde yer aldı

Maçta Napoli'ye 3 puanı getiren golleri 63. dakikada Mertens ile 77. dakikada Insigne kaydetti. Öte yandan Napoli'de Eljif Elmas yedekler arasında yer aldı ve 84. dakikada oyuna girdi. Parma'da eski Trabzonsporlu Kucka ile bir dönem Fenerbahçe forması giyen Bruno Alves 90 dakika süre aldı.

İki takımın ligdeki durumu

Bu sonucun ardından Napoli 3 puana ulaşırken, Parma ile lige yenilgiyle başladı. Gelecek hafta Napoli sahasında Genoa ile karşılaşırken Parma ise deplasmanda Bologna ile mücadele edecek.

Senin için hazırladığımız haberler