Önce Galatasaray şimdi Fenerbahçe: Benfica milli futbolcuya bayıldı!

11.09.2024 - 08:59 | Son Güncellenme: 11.09.2024 - 09:09

İzlanda karşısındaki yeni transfer maçta Kerem Aktürkoğlu'nu izleyen Benfica teknik direktörü Bruno Lage, İsmail Yüksek'e hayran kaldı. İşte detaylar...

Önce Galatasaray şimdi Fenerbahçe: Benfica milli futbolcuya bayıldı!

AJANSSPOR - HABER

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda karşılaşmasında Benfica'nın gözleri Kerem Aktürkoğlu'ndaydı. Milli futbolcunun performansını takip etmek için maçı izleyen Benfica'nın teknik adamı Bruno Lage'ın, İsmail Yüksek'in performansından etkilendiği ve devre arasında ya da yeni sezonda Fenerbahçe'ye transfer teklifi sunabileceği iddia edildi.

Lage, Yüksek için Benfica'ya yeşil ışık yaktı

İzlanda karşılaşmasında Kerem Aktürkoğlu 3 gol ile yaptığı hat-trickle dikkat çekti. İsmail Yüksek ise orta sahadaki performansı ile öne çıktı. Takvim'de yer alan habere göre ise Benfica'dan Bruno Lage, Aktürkoğlu'nun yanı sıra İsmail Yüksek'in de performansından oldukça etkilendi. Lage, Yüksek için Benfica yönetimine olumlu bir rapor sundu.

Benfica, Yüksek'i transfer listesine ekledi

Bruno Lage'ın sunduğu olumlu raporun ardından Benfica'nın İsmail Yüksek'i transfer listesine aldığı belirtildi. Haberde ayrıca Portekiz ekibinin ara transfer döneminde ya da yeni sezonda 25 yaşındaki milli futbolcu için teklif yapmayı planladığı vurgulandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de taraftarın merakla beklediği isim eski Uşaklı oldu!
Habere Git

Kökçü ve Aktürkoğlu transferde önemli rol oynayabilir

İsmail Yüksek ile ilgilenen Benfica'da milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü de forma giyiyor. Yüksek için transfer teklifi yapılması durumunda Kökçü ve Aktürkoğlu'nun da transferde önemli bir etken olabileceği belirtiliyor. Fenerbahçe ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Yüksek'in uygun şartların sağlanması durumunda Avrupa'ya transfer olmaya sıcak baktığı vurgulandı.

Senin için hazırladığımız haberler