Önce Sivasspor, sonra transfer! Mert Hakan konuştu...

24.05.2020 - 20:53 | Son Güncellenme: 24.05.2020 - 21:24

Süper Lig'de Sivasspor forması giyen ve gelecek sezon için Galatasaray ile anlaşmaya varan Mert Hakan Yandaş, geleceği hakkında konuştu.Yayıncı kuruluşa röportaj veren futbolcu, şu an Sivasspor'un başarısı için uğraştıklarını dile getirdi.

Önce Sivasspor, sonra transfer! Mert Hakan konuştu...

TFF Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da forma giyen Mert Hakan Yandaş, beIN Sports'a özel açıklamalarda bulundu. Ligdeki hedefleri, kariyer planlaması ve gündeme dair konuşan Mert Hakan, "Bu takımın 10 sene sonra gelen başarısını heba etmeyeceğiz" dedi.

AJANSSPOR - HABER

"Saha dışında da keyif almaya çalışıyoruz"

Takım ruhuna dikkati çeken Mert Hakan, "Buralara gerçekten çok güzel bir aile ortamı olduğu için geldik. Birbirimiz için mücadele eden bir ekibiz. Saha dışında da öyleyiz, keyifli oluyor. Saha içinde de dışında da keyif almaya çalışan bir ekibimiz var. Ülkemizde duygularla başarılı olmak daha kolay. Bunu da bu sene yakaladık diyebilirim" ifadesini kullandı.

"Ligimiz başlayacak gibi gözüküyor"

Bundesliga'nın önemli bir rol model olduğunu hatırlatan Mert Hakan, "Bundesliga bizim için çok önemli bir rol model. Bu işi gerçekten çok iyi yürütüyorlar. Biz de başladığımız zaman onlar gibi sıkı tedbirler alırsak sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bizim ligimiz de başlayacak gibi gözüküyor. Biz her zaman kendimizi hazır tutmaya çalıştık. Mesafelere dikkat ederek idmanlarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"İlk 3 hafta anahtar"

Fikstür konusunda konuşan Mert Hakan, kritik 3 haftaya vurgu yaptı. Mert Hakan, " Fikstürümüz avantajlı gözüküyor ama herkesin bir can derdi var. Biz, kötü süreci iyi atlatmak istiyoruz. İlk 3 haftayı iyi geçiren takım havaya girip devamını getirebilir. İlk yarıda yaptıklarımızı yeniden yapabiliriz" görüşünü paylaştı.

"Sivas'ı Şampiyonlar Ligi'ne götüreceğiz"

25 yaşındaki futbolcu, "Son saniyeye kadar Sivas şehrine hizmet etmek için buradayız. Emre'nin de karakterine kefilim. Bu takımın 10 yıl sonra gelen bu başarısını heba ettirmeyeceğiz. İnşallah şampiyon olup Sivas'ı Şampiyonlar Ligi'ne götüreceğiz. Sonra kariyer planlamamızı yapacağız tabii ki. Bakacağız ve bizim için en hayırlısı neyse, onu yapacağız." açıklamalarını yaptı.

"Transfer değil, takım konuşulmalı"

Mert Hakan, transfer konusunda da açıklama yaptı. Mert Hakan, "Transfer sorulunca net cevap veriyoruz. Bizim şu anda bir hedefimiz var. Sivas şehrinin ve camianın bizden beklentisi var. Takımın hedefi varken, Emre ile ben değil, takım konuşulması gerekiyor. Biz sahada son dakika, son saniyeye kadar Sivasspor'a hizmet etmek için buradayız. Televizyoncu, gazeteci abilerimiz işini yapıyor ama biz ne söylesek, konuşulmaktan vazgeçilmiyor.

MERT HAKAN'DAN 2 AY SONRA GELEN İTİRAF HABERİ İÇİN TIKLAYIN...
Senin için hazırladığımız haberler