"Önce teşhis sonra tedavi"
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
"Önce teşhis sonra tedavi"

Son 5 Haber

Sporting hazır, gözler Galatasaray maçında! Son antrenman yapıldı

Portekiz'de gündem: Osimhen'in yerine oynayacak isim açıklandı

Rey Manaj, Sivasspor'u sırtladı: Golleri olmasaydı...

Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, Erzurumspor maçında herkesi şaşırtacak

Melissa Vargas Avrupa Şampiyonası'na damga vurdu! Rekorları altüst etti
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

"Önce teşhis sonra tedavi"
TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlayan teknik direktör Erkan Sözeri, mevcut kadronun iyi işler çıkaracağına inandığını bildirdi.
Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedefi olan bir kulübe geldiğini belirterek, "Bakıldığı zaman gidişat iyi görünmese de önce teşhis sonra da tedavi yapacağız." dedi.
Takımın iyi bir kadroya sahip olduğunu aktaran Sözeri, "Takımı önce ayağa kaldıracağız. Geçen sezon Hüseyin Kalpar hocamızın gelişiyle çıkış yakalayan takımımız, son haftalarda aldığı sonuçlarla ligde kalmıştı. Futbolda her şey var. Bu sezona iyi başlanmadı. Sonuç odaklı olduğumuz için ayrılıklar oluyor. Benim Karabük'ten, Hüseyin hocanın da buradan ayrılışı gibi. Bu kadroyla iyi şeyler çıkaracağımıza inanıyorum. Bu kadronun yerinin bu olmadığını da biliyorum. Gerçekten bu kadro isterse çok güzel işler çıkarabilir. Onun için çalışacağız." diye konuştu.
Taraftarlardan destek isteyen Sözeri, "Normal şartlarda bu sene takım çalıştırmayı düşünmüyordum ama hatırı sayılır insanlar gelince geri çeviremiyorsun. O yüzden Gazişehir'den gelen teklifi geri çeviremedim." ifadelerini kullandı.