Önce Zorlu dediler, şimdi ise Tatlı

08.10.2020 - 13:32 | Son Güncellenme: 08.10.2020 - 13:35

Ajansspor Haber Danışmanı Aygün Özipek, Fenerbahçe'nin geçen sezon verdiği şampiyonluk mücadelesini ve gündemi değerlendirdi. İşte o yazı...

Önce Zorlu dediler, şimdi ise Tatlı

Aygün ÖZİPEK

Fenerbahçe her sezon lige başlarken sadece saha içi olayları ile değil saha dışı olayları ile de mücadele etmek zorunda kalıyor.

Geçen sezon Fenerbahçe’nin kazandığı her maç sonrası hakem dinlendirilmeye alınırken birilerine mesajlar verilmeye çalışıldı. Sonra bunda başarı elde edenler arkasından 'Zorlu görüşmesi' diye ortaya bazı bilgiler sızdırıp Fenerbahçe’yi tamamen dibe indirme ve yarıştan kopartmayı başardılar.

Bu sezon lige çok iyi bir kadro ile giren Fenerbahçe tıpkı geçen sene olduğu gibi yine bir algı operasyonları ile durdurulma çalışması içine girildi. Bu sezonki ilk hamle ise ligin Fenerbahçe açısından 'TATLI' sezon olarak ilan edilmesi idi.

Serdar Tatlı’nın göreve gelişi ile birlikte onun göreve getirilmesinin perde arkası ve gelişmeler üzerinden Fenerbahçe’yi yıpratma çalışmasına girenler işi bu sene daha erken bitirmek için gizli gizli çalışmalar ve algılar yaratarak böl-parçala ve yok et taktiğini uygulamaya başladılar.

Fenerbahçe’yi yine Fenerbahçe’nin efsane ismi Rıdvan Dilmen üzerinden yıpratma çalışmaları çok erken zamanda birçok koldan yürütülmeye başlandı. Sayın Rıdvan Dilmen’in açıklamaları ve vereceği hukuk mücadelesi sonrası zaten her şey gün yüzüne çıkacaktır. Herkes hak ettiği ne ise onu yaşayacaktır. Hukuk her şeyin üstündedir ve suçlu kim ise adalet önünde cezasını çekecektir.

Fenerbahçe’de başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri artık sahaya çok daha fazla çıkmalı ve masaya sert yumruk vurmalıdır. 30 milyona yakın Fenerbahçe taraftarının hakkını kimseye yedirmeden mücadele sonuna kadar verilmelidir. Hakemin forma rengi tektir ve kazandığı paraya ihanet etmemek tek görevidir. Sahada gördüğünü çalmalı, herkese eşit mesafede durmalı ve adil yönetim göstermelidir. Artık VAR’ı AVAR’I VE MHK’si maçların önüne geçecek kararlar vermemelidir.

Geldiği ilk günden bu yana herkese eşit mesafede duran, bütün kulüplerin kurtulması için projeler üreten ve Bankalar Birliği anlaşmasını yeniden revize ederek takımların kurtuluş mücadelesinde önemli rol oynayan Sayın Ali Koç’u hala yıpratma çalışması içinde olanlar zaten zamanı geldiğinde kendisinden özür dileyeceklerdir. Zaman kimin haklı kimin haksız olduğunu gösterecektir.

Fenerbahçe’nin transfer yapmaması için imza atanlar, Fenerbahçe’nin şampiyonluklarına laf atmaya çalışanlarının hala kendilerini haklı gösterme çabaları kendi camialarında bile komik duruma düştüklerini göstermektedir.

Senin için hazırladığımız haberler